Ardo E28 528 1983
Väga kena projekt, see keretööde värk üks paras jamamine ole, ise kah tegelen praegu aga see-eest valmides hoopis teine asi, uus värv ikka uus värv ja hea teada, et põhja all ja seal kus silm ei ulatu kah kõik korras
Edu, jõudu ja suurt tahtmist
Edu, jõudu ja suurt tahtmist
BMW E21 323 2,5 M50 1981
BMW E21 320 2,5 M20 1980
BMW E88 135i 2008
BMW E21 320 2,5 M20 1980
BMW E88 135i 2008
Tere
Hetkel on auto nii kaugele jõudnud, et oleks vaja spoilerit ette. Olen netist ja e-bayst otsinud, kuid tulutult. Ehk keegi on samamoodi otsinud ja leidnud ning oleks nõus aitama .
Pilt siis spoilerist mida otsin:
NB! PILDIL EI OLE MINU AUTO
Ardo
Hetkel on auto nii kaugele jõudnud, et oleks vaja spoilerit ette. Olen netist ja e-bayst otsinud, kuid tulutult. Ehk keegi on samamoodi otsinud ja leidnud ning oleks nõus aitama .
Pilt siis spoilerist mida otsin:
NB! PILDIL EI OLE MINU AUTO
Ardo
Viimati muutis einstein, 10 Okt 2010 19:08, muudetud 2 korda kokku.
E28_528_M30
See firma http://www.gup-tuning.ee/index.php?CarM ... armodel=14
müüb sarnast asja kvaliteedi kohta ei oska ma kahjuks midagi öelda
pildil näeb see siis niisugune välja:
müüb sarnast asja kvaliteedi kohta ei oska ma kahjuks midagi öelda
pildil näeb see siis niisugune välja:
E28 525e & E28 535i
Tere üle pikka aja jälle!
Palju aega on möödas minu viimasest postitusest. Sellegipoolest pole minu huvi e28 vastu kuhugile kadunud ning projekt on teinud mõned edusammud.
Järgnevad pildid kirjeldavad olukorda kõige paremini.
Värv Dupont ja kood 205 Malachitgrünmet H8894 ALT1. Tundus kõige parem valik originaal värvidest.
Hetkel tegelen tagasilla renoveerimisega.
Üritan lähiajal tublim olla foorumi külastamise poolest, aga eks aeg näita. Seda viimast mul napib.
Ardo
Palju aega on möödas minu viimasest postitusest. Sellegipoolest pole minu huvi e28 vastu kuhugile kadunud ning projekt on teinud mõned edusammud.
Järgnevad pildid kirjeldavad olukorda kõige paremini.
Värv Dupont ja kood 205 Malachitgrünmet H8894 ALT1. Tundus kõige parem valik originaal värvidest.
Hetkel tegelen tagasilla renoveerimisega.
Üritan lähiajal tublim olla foorumi külastamise poolest, aga eks aeg näita. Seda viimast mul napib.
Ardo
E28_528_M30