BMW e28 520i '84 Janek
-
Njaa... maaler või asi, sellist asja ei võinud siis mulle kohe öelda. Eks näis, mis edasi teeb. Tema ära ei värvi, siis viin ühe teise juurde, pakkus üsna mõistliku summa.
Avastasin galeriist midagi huvitavat
http://www.bmwclassic.ee/galerii/album829?page=1
Avastasin galeriist midagi huvitavat
http://www.bmwclassic.ee/galerii/album829?page=1
e28 520i -> e34 525iAT -> Sierra Gt & Sierra
Eks näis, mis kokku tuleb. Ise juures olema, kui tehakse. Parem sajaseid tuulde lasta, kui tuhat või rohkemgi. See oleks juba ülepea. Eks tulevikus annab asja parandada ka ja vajadusel ise kõik ära teha. Kapoti näiteks pean korraliku otsima. Ainus asi mis mulle ei meeldi kogu tegemise juures - mõlkide kinnipahteldamine. No kurat, mõlk tuleb ikka välja tõmmata, mitte saasta kokku keerata. Otse plekile pahtel on samuti vastu meelt.
-
Nagu on aru saada siis see "värvija" ei tee seal midagi või? Nagu näha teed sina suuremosa pahteldamise ja lihvimise ära.. On nagu üldse teada selle inimese kohta ka midagi, on ta varem üldse autot värvinud? Võibolla tüüp värvib kuskil puuaedu pintsliga.. Keerab auto peale sellise si*a kokku et pead kõik jälle uuesti tegema
Niipalju kui mina kuulnud olen, siis otse plekile pahteldamisega pidi väga vähese ajaga asi pekki minema. Kas siis hakkab alt roostetama vms.. Nii paljud väidavad, et otse plekile pahteldamine on lausa kuritegu
Niipalju kui mina kuulnud olen, siis otse plekile pahteldamisega pidi väga vähese ajaga asi pekki minema. Kas siis hakkab alt roostetama vms.. Nii paljud väidavad, et otse plekile pahteldamine on lausa kuritegu
Pahteldanud on tema, lihvimise ja muuga olen ise tegelenud. Värvinud on ta ikka, ise ka näinud mitut autot/bussi, mis tal tehtud. Eks tal tööd jagub ikka kõvasti, peaaegu iga nädal tuuakse mingi uus pann tegemisse Aastaid tagasi tegi mu isa autol esitiiva ja juhiukse, praegune omanik tegi kõik uuesti, kuna oli sitta eeltööd tehtud. Sellepärast olengi ise lihvinud ja teinud.
-
Ega sellisel juhul pole tõesti mõtet ju korraliku värvi peale enam kruntida. Krunti ikka sinna kus pahtlit sai pandud või haljaks lihvitud..
Aga värvimise jaoks peab küll kogu auto 100% matiks tõmbama, muidu tõesti see värv seal peal ei seisa.
Mis lihvkettast sa räägid?
Vaata et hiljem siis ikka kõik need paberkatted ära vahetad ja kõik vahed ja sooned ja augud kompressoriga vms läbi lased... Tolm peale läheb hiljem, ei jää väga ilus.
Aga värvimise jaoks peab küll kogu auto 100% matiks tõmbama, muidu tõesti see värv seal peal ei seisa.
Mis lihvkettast sa räägid?
Vaata et hiljem siis ikka kõik need paberkatted ära vahetad ja kõik vahed ja sooned ja augud kompressoriga vms läbi lased... Tolm peale läheb hiljem, ei jää väga ilus.