M:blokkdiffer, ehk LSD (valikuvõimalus: kas e34 või e30)
M:blokkdiffer, ehk LSD (valikuvõimalus: kas e34 või e30)
Tegemist on suure korpusega ja pärit on ta e34 alt! Ülekannet täpselt ei tea, aga ma arvan, et umbes 3,5 ja 4 vahele ta jääb või siis 3 algus ja kuni 4 (max) Aga vahet ei ole eriti kuna seda saab sobiva ülekandega paaritada-põhiline on ikkagi LSD element ise!
Viimati muutis Lynx, 13 Mai 2009 12:57, muudetud 4 korda kokku.
- raudpats666
Sain diffri täna kätte ja selgus, et suurim võimalik on see differ
Sobib 1:1-le e34-le ja ka teistele keredele, millele on võimalik suurt korpust kinnitada(eeldab LSD ümber tõstmist teise korpusesse)
Ülekande arv on 3,45, aga see ei ole esmatähtis, kuna seda LSD elementi saab paaritada igasuguste ülekannete hammasratastega!
Sobib 1:1-le e34-le ja ka teistele keredele, millele on võimalik suurt korpust kinnitada(eeldab LSD ümber tõstmist teise korpusesse)
Ülekande arv on 3,45, aga see ei ole esmatähtis, kuna seda LSD elementi saab paaritada igasuguste ülekannete hammasratastega!
Viimati muutis Lynx, 21 Mär 2009 21:04, muudetud 3 korda kokku.
Lynx kirjutas:Parandan end: sain diffri täna kätte ja selgus, et ikkagi keskmise suurusega on see differ, ehk siis e30 mõistes suur
Sobib 1:1-le e34-le ja väikeste modifikatsioonidega ka e30/34/36/28 jne
Ülekande arv on 3,45, aga see ei ole esmatähtis, kuna seda LSD elementi saab paaritada igasuguste ülekannete hammasratastega ja korpustega!
Vata, nüüd ajad sa küll lolli juttu juba...
Sobib see ainult "keskmisesse" difrisse.
Ja sedagi minu teada ainult suurema ülekandearvuga, kui 3, hammasrataste korral.
Vabandust härra õpetaja/tähenärijamart154 kirjutas:Lynx kirjutas:Parandan end: sain diffri täna kätte ja selgus, et ikkagi keskmise suurusega on see differ, ehk siis e30 mõistes suur
Sobib 1:1-le e34-le ja väikeste modifikatsioonidega ka e30/34/36/28 jne
Ülekande arv on 3,45, aga see ei ole esmatähtis, kuna seda LSD elementi saab paaritada igasuguste ülekannete hammasratastega ja korpustega!
Vata, nüüd ajad sa küll lolli juttu juba...
Sobib see ainult "keskmisesse" difrisse.
Ja sedagi minu teada ainult suurema ülekandearvuga, kui 3, hammasrataste korral.
Ehk teised said ikka õigesti aru millest ma rääkisin ja kui ei saanud siis ma olen avatud küsimustele!
Võimalik on ka head lsd õli saada: Motul Gear ff competition sae 75w140 100%synthese, aga kui ei soovi nii kallist/head õli siis, saad ka midagi muud kasutada!
Ehk siis too oma differ minu kätte ja ma panen sinna LSD sisse (kui suurused sobivad), saan ka hea õli sinna sisse panna ja kui veab siis võib-olla paigaldan autole külge ka!
Ehk siis too oma differ minu kätte ja ma panen sinna LSD sisse (kui suurused sobivad), saan ka hea õli sinna sisse panna ja kui veab siis võib-olla paigaldan autole külge ka!
Sõnavabadus ja arvamusvabadus meil täiesti kehtivad siin riigis!mart154 kirjutas:Ma arvan, et ma ei eksi, kui arvan, et et keegi pole selle konkreetse difri eest tegelikult 3.5k pakkunudki.E28 kirjutas:Ma müüsin just hiljuti oma lsd diffri 2500.- ga maha, ma ei saa aru mida sa ootad, et keegi 5k pakuks?
Ja ei oota et 5k pakutaks. Ei oota miskit, kuna ausalt ka, mul pole kiiret sellega, kui keegi teda tahab, siis on võimalik soetada see minu käest!
Ma ei saa aru, miks te nii isiklikult võtate minu müügiteemat, kui jääbki müümata, siis see on mu enda lollus jne!