Haijaht
Sorry, kuid e21'le küll ei sobi (minu arvamus ja see ei ole tähtis), e28'le müüb mingi (saksa, kui ma ei eksi) sait esi ja taga valgeid suunatule klaase. Tagumistega on nii, et e28'l on tagumised tuleklaasid raami sees ja kui tahad näiteks suunatule klaasi välja vahetada, siis lööd suunatule klaasi sassi ja paned, näiteks, silikooniga uue külge(valge suuna).
Seisab ta seal ikka juba pikemat aega? Kui keegi taga sõidab siis ei haaku see haijahi teemaga... Võiksid millegagi ta ikka pildile saada, äkki kellelgi abiks. Oeh, ma nüüd esimesest novembrist soomes (kuuaega), haaran oma fotoka kaasa, äkki saan mõned haruldused pildile... kõigile teada ju, et soomes kõvasti vanu bemme....
Seesama auto on siis müügis BMW foorumis...interscope kirjutas:Tegelt nägin miidurannas(tallinn) ühte e21 320i'd. Seisis ta ühes hoovis, silma jäid mingid imelikud valuveljed ja ees oli neli tuld(mis olid korralikud). Rehvid olid tühjad, numbrite küljes ülevaatus klepse polnud ja parempoolne esikülg tundus õrnalt mõlgitud olevat. Lähedalt ei uurinud aga mingisugune päss kakerdas seal hoovis ringi. Ei tia, kaugelt tundus enamvähem olevat... Kui kellelgi on soovi, siis võin millalgi sealt läbi astuda, pilte teha ja infot auto kohta pärida...
Link: http://www.bmw-club.ee/forum/viewtopic.php?t=7489
Ok, siit siis küsimus Sysi'le või Nuga'le.....
See sinine e23 (732i), kus iganes ta seisis, millises korras olid järgmised osad: esinina, esimesed suunatuled, esitiivad, tagauksed, pagasiruumi luuk, tagatuled, tagastange, salongis uste käetoed ja juhiiste....
oleks väga tänulik informatsiooni eest, kuna sellised jupid tahavad minu autol välja vahetamist....
ette tänades,
interscope.
See sinine e23 (732i), kus iganes ta seisis, millises korras olid järgmised osad: esinina, esimesed suunatuled, esitiivad, tagauksed, pagasiruumi luuk, tagatuled, tagastange, salongis uste käetoed ja juhiiste....
oleks väga tänulik informatsiooni eest, kuna sellised jupid tahavad minu autol välja vahetamist....
ette tänades,
interscope.
Seisev e21
Noh, leidsin ta siis Flash'i alt, keegi oli pildistanud....
See auto seisab juba suvest saadik Merimetsa Selveri parklas. Ühekorra nägin mingit vanakest seal ukse kallal....(?)
See auto seisab juba suvest saadik Merimetsa Selveri parklas. Ühekorra nägin mingit vanakest seal ukse kallal....(?)
Terekest
Ise ma pole küll suurem asi haide-fännaja, kuid BMWsõltlane ikka
Paar tähelepanekut olen teinud Tallinnast, Rahumäe politsei maja eest parklast, kus pidevalt seisavad kaks vana 7st hainina, üks punane ja teine tumehall(must), nii 15m pealt mööda sõites tundub, et masinad on nii enam-vähem olukorras, otsest suurt roostetamist ei paista ja samas pole kumbki kuhugi poole kreenis ega vildataks, samuti puuduvad välised mõlgid-mõrad. Tundub, et autod pole mõnda aega sõitnud, kuna on pisikese lumekihi all, siiski on punane sinna kuskil 2 nädalat tagasi kolinud. Üritan ehk mõne pildigi klõpsata, mida küll politsei maja ees eriti teha ei tahaks, aga vast ikkagi, igatahes päris muljetavaldav pilt, kus kaks haid kõrvuti
Lauri_L @ pildistama
Ise ma pole küll suurem asi haide-fännaja, kuid BMWsõltlane ikka
Paar tähelepanekut olen teinud Tallinnast, Rahumäe politsei maja eest parklast, kus pidevalt seisavad kaks vana 7st hainina, üks punane ja teine tumehall(must), nii 15m pealt mööda sõites tundub, et masinad on nii enam-vähem olukorras, otsest suurt roostetamist ei paista ja samas pole kumbki kuhugi poole kreenis ega vildataks, samuti puuduvad välised mõlgid-mõrad. Tundub, et autod pole mõnda aega sõitnud, kuna on pisikese lumekihi all, siiski on punane sinna kuskil 2 nädalat tagasi kolinud. Üritan ehk mõne pildigi klõpsata, mida küll politsei maja ees eriti teha ei tahaks, aga vast ikkagi, igatahes päris muljetavaldav pilt, kus kaks haid kõrvuti
Lauri_L @ pildistama
Praegu paha aeg pildistamiseks, kauem ühe kohapeal seisnud autod meenutavad rohkem lumemägesid kui autosid...
Pildistamisse suhtuvad inimesed ka erinevalt - kord Puka asulas majasilte pildistades sain majast välja hüpanud vanamehelt kõvasti kärada. Aga kui sai natukese tutvust sobitatud ja räägitud, miks just seda vidinat pildistan, siis vana leebus, läks hoogu ja rääkis praktiliselt kogu asula ajaloo ära
Pildistamisse suhtuvad inimesed ka erinevalt - kord Puka asulas majasilte pildistades sain majast välja hüpanud vanamehelt kõvasti kärada. Aga kui sai natukese tutvust sobitatud ja räägitud, miks just seda vidinat pildistan, siis vana leebus, läks hoogu ja rääkis praktiliselt kogu asula ajaloo ära
Tundub, et nende kahe hai puhul on tegemist autodega, mis on omanikult politsei poolt ajutiselt seisma pandud autodega. Mustal ei vasta kindlasti määrustele vägagi tume kile esiklaasidel, teise masina kohta ei oska suurt midagi öelda, võiks ju sõitev olla? Punane oli seest suhteliselt korraliku sisuga (niipalju kui piiluda üritasin) ning omas manuaalkäigukasti, musta sisse ei näinud.
Piltide tegemine käis jooksu pealt, aga siin nad on
http://www.zone.ee/laurill/hai/
Piltide tegemine käis jooksu pealt, aga siin nad on
http://www.zone.ee/laurill/hai/