Kas keegi on kursis sellise asjaga, et kas tänapäeval on võimalik lasta kusagil Eestis plekkvelgi laiemaks teha, nagu omal ajal sigulli velgedega tehti?
lõikad treipingis pooleks ja keerad rullide vahel plekklehest rõnga ja keevitad kinni.olen ühed teinud, keevitusega kõveraks tõmbas, trugisin sirgeks pärast. lihtsam muidugi laiem velg otsida ja sinna siis bmw südamik sisse keevitada
Mina seda nüüd ise küll tegema ei hakka . Aga kui sa oled võimeline ja viitsid sellist asja valmistada (E21 plekkveljega), siis räägime PSi läbi edasi .
karu kirjutas:olen nõus juhul kui ei pea laiemaks tegema, et siis vahetame südamikud ära!
Hmm, aga kust leida 13" "laia" velge.. Minu mõte on selline, et ehk annab kokku sobitada kahte E21 plekkvelge? St, Lõigata ühelt veljelt sisemine ring küljest, ning keevitada see teise velje välimiseks servaks. Et lõpp kokkuvõttes saaks kaheksast plekkveljest neli laia velge.
sry, kukkus veits valesti välja. Mitte ma ei taha 13" laia plekkvelge, vaid ma tahan originaal E21 plekkvelge, mis on 13" kõrge, saada natukese laiemaks, kui ta on originaalis.
Ok, nii palju sain aru, et velje sisemine serv, ei sobi välimiseks servaks. Aga kas ei oleks lihtne, kui ühelt plekkveljelt lõigata sisemisest ringist "seib" ja keevitada see teise velje välimise poole "vahele". Siis jääks ära ju raualehest väljalõikamine ja sobitamine ning oleks kohe võtta õiget mõõtu ring, mis vahele keevitada.