VIN numbri asukoht
VIN numbri asukoht
saadeti siis ülevaatuselt pikalt kuna ei leitud mu masinal kerenumbrit
sõidukiks on bmw e28 518
parema amordikannu juures on värvi kleeps ning needitatud plaat kere andmetega aga se neile ei sobinud. Öeldi et vanematel autodel kui 1998 peab olema kerenumber et ülevaatust omada, mis on muidugi müsteerium sest auto on omanud ennem kehtivat kindlustsut ning ülevaatust.
kas ma peaks lihtsalt kuskile teise ülevaatuspunkti minema või võtma rahakoti selga ning ARKi poole?
sõidukiks on bmw e28 518
parema amordikannu juures on värvi kleeps ning needitatud plaat kere andmetega aga se neile ei sobinud. Öeldi et vanematel autodel kui 1998 peab olema kerenumber et ülevaatust omada, mis on muidugi müsteerium sest auto on omanud ennem kehtivat kindlustsut ning ülevaatust.
kas ma peaks lihtsalt kuskile teise ülevaatuspunkti minema või võtma rahakoti selga ning ARKi poole?
-
Needitud plaadi vahetamisega keret ei vaheta Peab ikka juppi plekki ka ümber keevitama.JanekEnde kirjutas:Kuidas see neile ei sobinud? Mis koht see oli, kus käisid?
Seal plaadil on ju VIN kood jne kirjas ju... Väga kahtlane
Kerenumber plekil on tõesti (kunde pool, kui ei eksi) amordikannu kandis tiiba kandva pleki peal. Seal peaks olema süvend, kuhu saab sõrmed taha ajada ja katsuda, kas pole paksuks pahteldatud ega keevitusjälgi tunda.
Tegelikult on e28-l veel esiklaasi taga armatuuri all keskel ka needitud (ja värvitud) plaat numbritega. Mujal pole silma hakanud haininade rappimisel.
Berlingo 1,4i; Suzuki gsx 750 RW '94; Skoda Rapid Scout TSI; Suzukid Samurai 1,9d '02 ja Jimny '99, Hyundai H1 '06
Re: VIN numbri asukoht
Aga kuidas tuleks siis käituda kui kerenumber on rooste poolt nahka pandud ja seal on auk sees?
E28 87a. 2.8i
E28 87a. 2.5e
E28 87a. 2.5e
Käige normaalses ülevaatuspunktis, kus kontrollitakse tehnilist seisukorda, mitte ei tegeleta mingi jamaga. Mul pole kunagi keegi kere küljes olevat VIN koodi ülevaatusel kontrollinud, seega mina soovitaks lihtsalt teise TÜV punkti sõita.
Ma käisin kunagi ARKis küsimas sama küsimust. Õeldi, et tuleb autoga kohale minna ning kerenumbri kadumine fikseerida paberites.FreeDay kirjutas:Aga kuidas tuleks siis käituda kui kerenumber on rooste poolt nahka pandud ja seal on auk sees?
Minu puhul oli muidugi kerenumber alles kadumas, st VIN esimene pool roostetanud ja viimased 7 olulist nr alles.
Ma ei tea, kas nad ka uuesti numbri kuhugi lõõvad, aga tookord jäi mulje et mehed olid minu jutuga täiesti päri, et vanadel autodel võib rooste liiga teha ka kerenumbri piirkonnas.
-
Numbrit uuesti lööma ei hakata. Ehk kleebivad plastikust ribal numbri kuhugi kapoti alla, kus värv korralik ja pori peale ei pritsi. Vähemalt tuttava NL tsikli puhul tehti aastaid tagasi just nii, kleebiti raamile kleeps numbriga.
Berlingo 1,4i; Suzuki gsx 750 RW '94; Skoda Rapid Scout TSI; Suzukid Samurai 1,9d '02 ja Jimny '99, Hyundai H1 '06
Ühel mitte nii vanal BMW-l on ARK-i nõusolekul UM-is vana kerenumber X sümboliga üle löödud ja selle alla uus vin kood löödud niiet saab ka sedasi põhimõtteliselt.
BMW E21 323 2,5 M50 1981
BMW E21 320 2,5 M20 1980
BMW E88 135i 2008
BMW E21 320 2,5 M20 1980
BMW E88 135i 2008