usa haininad
usa haininad
elvas sai n2htud yht beezi e28 525 e.
autol oli laiad stanged valge nahksisu ja v2iksed numbrid,mis ma panin t2hele et l2hi ja kaugtuled oli yhe suurused mis teadagi on erineva suurusega.
paistis olevat p2ris sile ja korralik hai mis toodetud usa turujaoks aga mingit moodi siia maale sattunud.
pilte muidugi pole kuna ei oma vastavat aparatuuri.
autol oli laiad stanged valge nahksisu ja v2iksed numbrid,mis ma panin t2hele et l2hi ja kaugtuled oli yhe suurused mis teadagi on erineva suurusega.
paistis olevat p2ris sile ja korralik hai mis toodetud usa turujaoks aga mingit moodi siia maale sattunud.
pilte muidugi pole kuna ei oma vastavat aparatuuri.
...
masin kuulub mul sõbra sugulasele kes on umbes 80 aastane vanamees. vana ise ostis auto poest uuena usast kui elas seal, siis aga kolis siia ja tõi auto endaga kaasa. läbisõit oli 80000 miili kui ma ei eksi ja enne eestisse toomist ei oldud seal tagaistmel kunagi istutud praegu on vanamehel autojuht sest ta ise sõita ei saa enam. auto muidu täisoriginaal ja käib siiani UM-is hoolduses.
vanake ise ütles mulle et praegu müügisoovi ei ole aga võibolla tulevikus ja ma platsis siis.
vanake ise ütles mulle et praegu müügisoovi ei ole aga võibolla tulevikus ja ma platsis siis.
-
Nii see on....seal stangede all peaksid jah, mingid "amordid" olema...
Mul kunagi oli selline suht harvaesinev masin nagu Merkur Scorpio ja sellel ka amordid stangede all. Juhtus üks õnnetus kord, e36 sõitis tagant otsa....e36-el olid mahlad maas ja kapott telkis, stange tükkideks, esiklaas ning tuled puru jne, Merkuril stangel mõned kriimud ainult, ilma liialdamata
E24 630CS `78
USA autodele kehtib "5 mph" nõue. Selle kiirusega vastu takistust sõites peab stange järgi andma. Väiksemate kõksude korral läheb stange oma õigele kohale tagasi ja midagi hullu ei juhtu. See on ilmselt mõeldud auto (kui ka võimalike ettejäävate kahejalgsete?) huvides.
23. August 1939, der Tag der unser Leben veränderte.
nuga kirjutas:Leidsin sellise lingi:
http://www.carrating.org/car.php?12488
pole kinel et se auto yltse eestis on..............
...