Minu igapäeva liikur :)
-
Kahju küll, aga:SwitC kirjutas:minu igapäevasest jaapanlasest sai selline
http://www.kuusakoski.ee/
E34 & E32
-
omega kirjutas:Kahju küll, aga:SwitC kirjutas:minu igapäevasest jaapanlasest sai selline
http://www.kuusakoski.ee/
kusjuures ei ...
see läheb soome tegemisele.ema mees teeb korda
-
kisub jah OT'ks äraenthusiast kirjutas:Aprill ju ammu seljataga
Peaks vist teemat hoidma tegelt, mitte mulisema siin
Mul igav kodus reede õhtul
Ei aga naljast on asi kaugel.Kuna inimene mässab ise päevast päeva märksa luksuslikemate autodega,kui honda,siis temale on see piisav käeharjutus.Igatahes võtsin onul nööbist,vedasin ta Roela'sse auto juurde ja lasin uurida asja.Tema väidete kohaselt on asi täitsa tegemist väärt ja võimalik.Hinna kalkulatsiooniks jäi hetkel 30-40K.Kui nüüd aus olla,siis see oli mu ema auto ,aga kuna ta ise eestis ei ela,siis sai seda kasutatud kuni tolle vussi läinud laupäevani.Ma üritasin ka selgeks teha,et sellel remondil ei ole mõtet,aga kui ikka inimene on kangekaelne,siis pole selle vastu muud rohtu kui alla vandumine.Eks näis mis aeg näitab.Ma toon ta tallinnasse mingi päev ära ja eks siis ajan asjad soomeni välja.Saab ju kuulda,mis tegelikult viga,kõver ja paigast.Seniks siis selle jutuga finito.
2003 2004 2005 2006 (2007)
Üks tuttav ostis oma vanema auto asemel mingi uuema vähem vana auto ning jäi pärast paari päeva sõitmist teele. Nende autodega on see asi, et kui garantii läbi saab, vaja järgmine võtta Muud midagi.
Jaapanis on muuseas asi osades kohtades nii hästi korraldatud: auto ostetakse uuena, sõidetakse kuni kummidele garantii kehtib, näiteks 50000 km, siis võtab tehas auto tagasi ja saadab selle sulatusahju. Väikse lisarahaga saab aga tehasest uue auto millega jälle sõita kuni rehvid kulunud.
Jaapanis on muuseas asi osades kohtades nii hästi korraldatud: auto ostetakse uuena, sõidetakse kuni kummidele garantii kehtib, näiteks 50000 km, siis võtab tehas auto tagasi ja saadab selle sulatusahju. Väikse lisarahaga saab aga tehasest uue auto millega jälle sõita kuni rehvid kulunud.
23. August 1939, der Tag der unser Leben veränderte.