Mõtlesin, et võiks auto mootori ümbruse jms ära pesta, aga küsimus selline, et kuna hetkel auto seaisab garaazis, siis kas sobib ikka pesta vee ja kaltsuga, või mingi muu ainega.
Äki tekib mingi juhtme oksüdeerumine või üldse jäätub vms.
Millega soovitaksite pesta, kui üldse pesta.
Tänan!
Mootoripesu ainega likku ja pärast survepesuga.
Lihtsalt seebi ja veega, noh proovi näituseks mõnda õlist kaltsu lihtsalt veega pesta, kas saad puhtamaks?
There's no school like old school, and I'm the fucking headmaster.
Mis aine see on ?
punast värvi , läbipaistev ja haiseb r6vedalt?
pestakse kuskil toiduainetööstuses torusid sellega...
siin kohalikus tanklas myyakse lahtiselt teda , aga ilgelt hästi peseb k6ikpuhtaks.
näiteks kukub tilk lahust priloiku(6likirme on peal) siis kohe näha kuidas 6li nagu t6mbub eemale ja kohe nagu t6mbab tykki.
belarussi mootorit sai pestud ja k6ik värv(mis hiljemkunagi värvitud sita peale) tuli maha ja aint puhas metall ja kohati orig. värv jäialles.
aga korralikule värvile ei tee midagi:)
Mina olen kasutanud sellist pesuainet nagu Turbo puhtax. Puhastab ülihästi ka kummidetaile ja plastmasse, mis bensiini ja muude ainetega võivad jääda laigulised jne.
Parem oleks siiski pesta pintsli ja diisliga,kuna need müüdavad ained võivad olla nii kanged et söövad kumm ja plastik tetailid ära ja metalli pesevad õlist liikselt puhtaks millele järgneb rooste. Niiet pinsel kätte diisliga puhtaks leotada ja survekaga puhtaks on minu soovitus. Peale seda panna peale mingi spets aine mis hoiab juhtmestikult ja klemmidelt korosiooni ja ongi ok
Kui survepesuriga pesed soovitaks generaatorile, süütejagajale jms el seadmetele pesu ajaks kilekott pähe tõmmata, saad pärast auto probleemideta tööle
Hormrix kirjutas:Se on ju loomulik intelikent,et elektrikappi ei tasu vett lasta:D
Rääkides loomulikust intelligentsist juhiks tähelepanu su õigekirjale
Ning paljud pesulad näiteks ei pea seda loomulikuks, lastakse lahinal jagaja vett täis
Kärcher'i firmal on õliste pindade pesuks olemas pesuaine nimega RM 81 .
See peseb päris hästi õli maha ! Kapoti all muidugi on survepesuriga üsna ohtlik toimetada . Võib midagi survega puruks lasta .
vs