Bmw 528i 2.8 83a 135 kw Reio.
Ega ei tundu jah:) auto jääb ikka alles endale, otsustasin et võtan igaltpoolt müügiteemad maha ja jätan endale, auto on liiga kalliks saand ja tööd ja vaeva on rohkem nähtud. Kevadel üritan ka klubikokkutulekul teisi näha.
e28 528i , 525i
Suunatuli on nagu kondoom, kui pauk käib siis mõtled miks seda ei kasutanud;)
Täna alustasin eeltöödega. Vaatasin et plekk igaltpoolt korralik et pahtelt ei lähegi eriti .Küll aga on sellised väiksed värvi kahjustused peal mida on tüütu nühkida.Hetkel värvimine ei mahu selle kuu eelarvesse, küll aga saan matistada ja kruntida. peale eeltöid värv selga ja sõitu.
Lõpptulemus saab olema midagi sellist.

Hetkel siis 2 pildikest minu tööst.

Lõpptulemus saab olema midagi sellist.

Hetkel siis 2 pildikest minu tööst.

e28 528i , 525i
Mis hinda küsid ka?:D niisama põnevusest tahaks teada.. muidu plaan jah hartged alla panna!meelis k kirjutas:Plaanid minu Hartged ära osta ve?reyo22 kirjutas:Lõpptulemus saab olema midagi sellist.![]()
Väga kena värvitoon oleks see pruunikas küll.
e28 528i , 525i
Hetkel eriti müügiisu ei ole, aga arvan, et 5kohaline summa kui nad viimistletud saan.
Eestis minule teadaolevalt üks Hartge komplekt hetkel müügis (19 tollised, ilma randita). Veidi liiga suured vist E28le.

Pead välismaa pakkumisi jälgima. Eestis suht harva Hartgesid müügis. Aga nu erilisem ikka kui style5
.
Eestis minule teadaolevalt üks Hartge komplekt hetkel müügis (19 tollised, ilma randita). Veidi liiga suured vist E28le.

Pead välismaa pakkumisi jälgima. Eestis suht harva Hartgesid müügis. Aga nu erilisem ikka kui style5

e28 528iA '84
Jh tuleb, kuigi passis helebeez metallik siiski otsustasin "bahama beige" kasuks! varsti lisan uued pildid.Kurb on aga auto juures see et töö hakkab otsa saama ja pole varsti enam midagi putitada:) ega neid vigu võib mul mootori osas veel tulla sest läbisõit on mulle teadmata ... ja see võib eelarvesse ka paraja augu tekitada mis pole sugugi meeldiv, küll aga loodan parimat! või kui midgai juhtubgi ja mootor kotti jookseb siis aretan diisli endale peale mis on tänase euroopa liiduga võrreldes tsipake odavam.Elame näeme

e28 528i , 525i
hakkan jälgima ebay pakkumisi hartge osas! need on jah liiga suured mu autole..meelis k kirjutas:Hetkel eriti müügiisu ei ole, aga arvan, et 5kohaline summa kui nad viimistletud saan.
Pead välismaa pakkumisi jälgima. Eestis suht harva Hartgesid müügis. Aga nu erilisem ikka kui style5.
e28 528i , 525i
Siin mingiaeg juhtus elektri juhtmestikuga midagi vool ei jõudnud süütepooli ega jagajasse , see paks roheline juhe mis tuleb süütelukust läheb edasi ajusse ja siis süütepooli, kontrollisin siis pikki juhet minnes jõudsin diagnostika pesani ja sealmaal saigi vool otsa, täna kakkusin vana juhtmestiku eest ja panin teise 528i juhtmestiku aga aju soklid suht erinevad, loodan et see ei määra nüüd käivitamise suhtes midagi... pildid ka siis millised soklid on...

e28 528i , 525i