Imre 728iA e23 1985-09-02 Müüdud!
piltidelt mulle tundub küll et tegu sama riidega, kas sul mõnda oma auto riide tükki oleks võrdluseks anda?Impsionu kirjutas:Ja sama mustriga roheline? Kui jah siis võeks tõesti pilgu peale heita. Kusjuures istumise osa on kindlalt sama suur E28-l ja kogu see riie läheb sealt ka seitsmesele(seljatoega pole kogemusi, aga ilmselt see ka).
E28 525e & E28 535i
Mis mustriga rohelist otsite? Mul pakkuda sellist (732/735) materjali http://www.bmwclassic.ee/galerii/osad/abf 728 kasutab standarvarustuses natuke teist tüüpi istmekatet.
23. August 1939, der Tag der unser Leben veränderte.
Esitiiva siis tellisin ikkagi um.-st ja viisn kohe ka Tõnise kätte. Auto juba nii kaugel et ta hakkab detaile omavahel kokku sobitama ja keevitustööd on lõppenud. Ainuke detail mis puudu nüüdseks on katuseluuk, aga tundub et seegi on tuleb soetada um.-st
Mis teha, kurb seepärast, et hetkel on rahadega eriti kitsas, kuna korteri soetamise aeg jõudis kätte, ja notar neelab päris hea summa, ning auto värvimine ilmselt tsipa lükkub edasi(umbes kuu ma loodan vähemalt), aga midagi pooleli kindlasti ei jää ja ma lihtsalt pean t avalmis saama, enam tagasiteed ei ole
Kes veel pole pilte näinud, siis galeriis on olemas: http://www.bmwclassic.ee/galerii/album373

Mis teha, kurb seepärast, et hetkel on rahadega eriti kitsas, kuna korteri soetamise aeg jõudis kätte, ja notar neelab päris hea summa, ning auto värvimine ilmselt tsipa lükkub edasi(umbes kuu ma loodan vähemalt), aga midagi pooleli kindlasti ei jää ja ma lihtsalt pean t avalmis saama, enam tagasiteed ei ole

Kes veel pole pilte näinud, siis galeriis on olemas: http://www.bmwclassic.ee/galerii/album373
BMW E91 320D 07/2010
Käisin siis täna jälle UM-is ja hakkasin katuseluuki tellima, kuid varuosade kutt veenis mind ümber otsima ikka kasutatud. Võtsingi tema nõu kuulda, aga ainult sellepärast, et küsisin ka viiese hainina katuseluuk sobib, ning sain jaatava vastuse. Ühesõnaga on korraliku viiese luuki kordades lihtsam leida kui seitsmese oma(kuigi on tegu sama tootega).
Siiski ma päris tühjade kätega ka sealt ära ei tulnud, nimelt oli seal kohapeal olemas üks sihuke oluline asi:
Siiski ma päris tühjade kätega ka sealt ära ei tulnud, nimelt oli seal kohapeal olemas üks sihuke oluline asi:

BMW E91 320D 07/2010
Väga ere ta ei ole, aga ajab vast asja ära kui väga vaja näiteks pimedas kaarti lugeda
ja maksis ta 344.- aga ma ei saanudki aru, sest ta algul ütles 370 millegagi, aga hiljem arve pealt vaatasin et oli teinud 7% alet
kas heast südamest või kes seda teab miks, mulle muidugi sobib...
Ostsin ma ta sellepärast et mõõtsin üle ja laadimis otsadele tuleb ilusti vool peale pardatshokis, et kui töötab las siis olla edasi

Ostsin ma ta sellepärast et mõõtsin üle ja laadimis otsadele tuleb ilusti vool peale pardatshokis, et kui töötab las siis olla edasi

BMW E91 320D 07/2010
Lahendust vanal mootoril ei tulnud ja ta lihtsalt jooksis kinni(klapp pooleks). Aga nüüd ära vahetatud mootoril see probleem enam nii terav ei ole, aga jah nüüd on uus sidur aga termostaati pole veel vahetada saanud, sest korpuse üks polt on sisse puruks keeratud. Sellega hakkan ka tegelema suvel kui auto jälle kokku pandud.
BMW E91 320D 07/2010
See lamp peaks valgustama kyll tavaliselt on need kõigil masinatel puudu kes hoolikalt vaatab siis mu teada kõigil wanadel haininadel kuskil kindalaeka läheduses laadimispesa neile lampidele olemas lihtne võimalus oma auto originaalse lisavarustuse nimekirja täiendada et siis nii.
katuseluuk on e23 muidugi täpselt sama mis e28, jälgida võid seda kas on uue tüübi luuk või vana tüübi luuk, väike vahe selles mõttes on kuid kui võtad kogu komplekti see on siis luugi ja trossimehanismi siis pole vahet kõik sobib ja on täiesti pandav.
katuseluuk on e23 muidugi täpselt sama mis e28, jälgida võid seda kas on uue tüübi luuk või vana tüübi luuk, väike vahe selles mõttes on kuid kui võtad kogu komplekti see on siis luugi ja trossimehanismi siis pole vahet kõik sobib ja on täiesti pandav.
23. August 1939, der Tag der unser Leben veränderte.
Sellepärast saigi ostetud et laadimispesa täitsa toimis, otstele tuli vool peale.
Aga katuseluuk on olemas ja sain ikka uuematüübi oma, aastast 87 vist oli ja suht korraliku, sinu luuk Jaan paraku käiku ei läinud. Nüüd ootab auto värvimist ja nii kui maaler otsustab ette võtta saab see ka ära tehtud. Tahaks juba kätte saada, ootusärevus on päris suur
Aga katuseluuk on olemas ja sain ikka uuematüübi oma, aastast 87 vist oli ja suht korraliku, sinu luuk Jaan paraku käiku ei läinud. Nüüd ootab auto värvimist ja nii kui maaler otsustab ette võtta saab see ka ära tehtud. Tahaks juba kätte saada, ootusärevus on päris suur

BMW E91 320D 07/2010
Maaler on tööga ülekuhjatud ja minu auto võetakse ette mitte enne 1,5 kuu mõõdumist. Sellised uudised siis selle auto kohta. Vaikselt saan selleajasees muude detailidega tegeleda. Käisin um-is el. anteeni kohta küsimas ning sain vastuseks hinna, mis oli liig ning juurde vajaminevat paigaldus komp. polnud enam üldse saada(antenni hind 3300.-) ning mulle ei soovitatud seda igaksjuhuks tellida. Ostsin asendaja mingi 500.- voll automatik el. antenni, tundus et ei ole kõige kvaliteetsem, aga eks see ole näha, hinda vaadates võiks ju siiski olla 

BMW E91 320D 07/2010
Lootuses, et see auto siiski läbib ka sellel aastal mõned kilomeetrid soojade ilmadega, tekkis üks küsimus. Kuidas saab termostaati vahetada kui üks poltidest on korpusesse pooleks keeratud? Kas ja kuidas selle sealt kätte saab, ning kas kellegil on sellist juhust olnud? Ära vahetamist termostaat igatahes vajab, uuski on ootamas, kui auto kätte saan siis mootori juures oleks see ilmselt koos kondi täitmisega esimesi töid.
Hetkel veel pole midagi kindlat, millal auto liikuma hakkab.
Hetkel veel pole midagi kindlat, millal auto liikuma hakkab.
BMW E91 320D 07/2010
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: