Üsna mitmel korral sai auto putitamiseks aega juurde võetud öötundidest. Tore oli näiteks elektrilise katuseluugi paigaldamine. Seda sai tehtud töökoha pakkimisruumis, üritus kestis 12 tundi (sisaldades laepolstri lahtivõtmist, lõputut reguleerimist ja polstri tagasipanekut). Projekt sai valmis kell 07:00 hommikul ehk tund enne tööpäeva algust.
Tehniliselt põnev väljakutse oli juhipoolse elektrilise istme muutmine kõrvalistuja-poolseks el. istmeks. Istme saamislugu on ka huvitav: Läksin mina Säästumarketisse odavaid makarone ja ketsupi ostma. Makaronid ja ketsup käes kõnnin kollane Säästuka kott näpus auto poole ja näen, et keegi passib auto juures. No õnneks ei olnud meesterahvas pahade kavatsustega vaid küsib tema hoopis kas on minu bemm. Temal on nimelt samasugune ja kui mul on huvi siis tal sõiduk juppideks müügis. Kusjuures tal autos juhipolne el. iste sees. "Kahjuks küll beezi riidekattega aga äkki pakub huvi"? No juhipoolne el. iste oli mul juba olemas. Aga pakkumine oli ahvatlev ja... kõrvalistujapoolne iste võiks ju ka elektriline olla... ja edasine on juba ajalugu. Selliseid huvitavaid juhuseid on veel aga see siis selleks.
Vahetevahel oli tööde juures näha abilisi:

Sellisena jääb ta aga mulle meelde:

Side lõpp.