Uus pidurikama:

just nii ja seespoolne õhutusnippel esimesena.remus kirjutas:ma ise oma loogikaga teeks nii et enne kaks alumist ja siis pealmine
Jah, uurisin selle kohta ja sinna pidavat ka universaalne silikoonmääre sobima ja seda ma montaažil ohtralt kasutasingi. Kolvid läksid küll väga kergelt sisseArvo kirjutas:Hobiautol soovitaks kasutada pidurikolbide vahele vastavat pidurivaseliini, vastasel juhul on suur tõenäosus, et need aasta pärast jälle kinni jäävad.
huvi pärast uuriks, milline see pakend välja näeb? ma kasutasin mingit spets toodet ja ütleks, et kolvid läksid pigem raskelt sissenuga kirjutas: Jah, uurisin selle kohta ja sinna pidavat ka universaalne silikoonmääre sobima ja seda ma montaažil ohtralt kasutasingi. Kolvid läksid küll väga kergelt sisse
Saab seisma ka orginaal piduritega ja sellise auto puhul oleks suur patt mingeid x juppe kasutada nii vähe ju e12 M535te tehtud.nuga kirjutas:Ei oleks. Selle auto väärtus on tema originaalseisund. E34 piduritega võib suvalist e28't tuunida.Tom kirjutas:Ainult, et kas e34 540 pidurid ei oleks olnud mõttekam lahendus?
Vähemalt e28'l on need bolt on ja siis sa saad selle auto ka seisma kui vaja.