k.automaat manuaali vastu
k.automaat manuaali vastu
lugu siis selline,et oman 81 a. e23 kerega 732 isendit ja kuna plaanis on seoses ilmade paranemisega suurem remont ette võtta,siis tahax kuulda targemate arvamust,et kas on mõtet manuaal kasti automaadi vastu vahetada,mida sellex vaja jne..
Mul samasugune plaan bauriga 
E21 näite varal tuleb vahetada järgmised osad:
* käigukast ise
* kardaan
* lisada radikasse minev õlitorustik
* jahutusradiaator
* käigukang koos hoovastikuga
* piduripedaal
* spidomeetri tross
* lisada kickdowni nupp
Suurematest asjadest vist ongi kõik
Ühesõnaga väga lihtne ei ole, aga varuosadoonori(te) olemasolul ei midagi ületamatut
Muidugi e23 pihul võib see veel natuke keerulisem olla, arvestada tuleks ka tagadifri ülekandearvuga, aga e21 puhul õnneks ülekandearv kasti tüübist ei sõltu.

E21 näite varal tuleb vahetada järgmised osad:
* käigukast ise
* kardaan
* lisada radikasse minev õlitorustik
* jahutusradiaator
* käigukang koos hoovastikuga
* piduripedaal
* spidomeetri tross
* lisada kickdowni nupp
Suurematest asjadest vist ongi kõik

Ühesõnaga väga lihtne ei ole, aga varuosadoonori(te) olemasolul ei midagi ületamatut

Muidugi e23 pihul võib see veel natuke keerulisem olla, arvestada tuleks ka tagadifri ülekandearvuga, aga e21 puhul õnneks ülekandearv kasti tüübist ei sõltu.
323i, 320 Baur & 750iAL Highline
üx paras ettevõtmine igaljuhul.... asi selles,et mu shark jääb nüüd pikax ajax seisma ja ega ei teex paha kogu pidurisüsteemi väljavahetus...tagasillas on ka juba lox sees...mootoriremondi sain õnnex just tehtud. siis tekkiski mõte,et äkki installeerix talle automaatkasti ka vahele..
ei tea veel...loodan ta igatahes sellex ajax jälle liikuma saada kui kokkutulekust asja saama hakkab

ei,galeriis teda pole. peale mootori kaprem.i jäi ta mul seisma ja praegusex pole temast midagi saanud...
mingi mõte on siiani ta kunagi korda saada,aga ajapuudusel pole see praegu võimalik....
äkki kevadel.... tegin kiired arvutused ja sain ligikaudse summa,mis kulux selle vana hai elustamisex u. 40000-
plus värvimine veel... aga kui kunagi korda saan,saadan ka pildid.. 

732i