Appi ma ei saa öösel magada pärast selliseid pilte Must värv on sellele autole parim Huvitav on veel see, et tegemist on tavalise musta värviga (mitte diamantschwarz-metallic värviga). Mõjub väga väga hästi! Kroomdetailid pääsevad väga hästi sellise värvi taustal esile ja raamivad auto ilusti ära (kas keegi märkas uste all olevat pikka kroomliistu?), auto on puhas nii seest kui väljast, veljed on kenasti poleeritud ja mõõdult ja välimuselt sobivad. Must värv, hele highline sisu... mmmmmm... Ainukesed asjad mida isiklikult muudaks - nimelt vahetaks tagatuled ja suunatuled välja. Aga võib ka nii jätta, väga stiilne.
Ilus küll - aga mulle tundub puitrool üleliigsena, arvestades et salongis puitliiste pole. Ja olen klassikaliste oranzide/kollaste suunadega / valgete tagurdus tulede pooldaja, nagu Jaan. IMHO, eriti koledad on mazda6 jms lexus stiilis tuled
Aa seda autot kassid küll ostaksid
Vanal seitsmesajasel peaks olema valikus sellise nimega värvitoon nagu "polaris-imola silber metallic" või midagi sarnast. See peaks olema see hõbedane toon
Need liistud aga on päris ehtsad ja originaalid. Lisati neid ainult luksuslikematele versioonidele nagu näiteks 735, või siis lisavarustusena ka lahjematele mudelitele. Endalgi paar sellist liistu oma järge ootamas, saadud ühe 735 pealt.
Ootasin küll kaua, aga miks Iff pole teemale vastanud?
Iffil on ju varustuselt sama masin olemas - vaja veits kõpitseda, randiga kärgvelg alla panna ja voilaa
Okei, tagaiste pole elektriline ning tulekojameeste varustus on ajapikku kokku tõmbunud.
Ilmselt oli tal lihtsam need uued tellida. Saksamaal majanduslik olukord ja inimeste võimalused meist natuke erinevad. Miks mitte? Samas sellised plekkdetailid ei ole alati kallid, võivad olla vabalt mingi paarisaja krooni ringis. (Ära ei tasu unustada seda, et meie saame needsamad osad tunduvalt kallimalt kui sealne kohalik inimene... kuid see selleks). Pudel aerosooli ja liivapritsi teenus on juba kokku sama hinnaga. Aga pilt mootoriruumis kohe kena, silm puhkab