K:AIDAKE WEITS
K:AIDAKE WEITS
tein siduri vahetust ja nüüd vaja ilmselt sidur ära õhutada vms aga siduri pedaal on jumala lõdva ei tea kuidas või mida teha 

Viimati muutis 753dfx, 14 Dets 2007 13:34, muudetud 1 kord kokku.
Mina tegin nii: Pidurivedeliku paagile panin korgi, millest oli voolik läbi pandud. Vooliku külge kompressor koos rehvi pumpamise püstoliga. Alt töösilindri küljest nippel lahti ja siis kompressoriga surve taha - kuni hakkas alt korralikult piduriõli välja jooksma. Pelgalt gravitatsioonijõul ei tahtnud see sidurisüsteem õli täis joosta
Üks variant, mida olen kuulnud aga mitte proovinud - pidurivoolik ratta juurest ühendatakse siduri töösilindriga ning piduripedaaliga pumbates täidetakse siduri süsteem.
Üks variant, mida olen kuulnud aga mitte proovinud - pidurivoolik ratta juurest ühendatakse siduri töösilindriga ning piduripedaaliga pumbates täidetakse siduri süsteem.
CSi, ti, i, RT, TC1, D
Re: K:AIDAKE WEITS
Kui õhk on vahele sattunud, siis keera töösilinder käigukasti küljest ära, aga vooliku otsast mitte. Siis keera töösilinder tagurpidi, et õhutusnippel jääks üles poole ja keera nippel lahti ning lase tal tilkuda nii kaua, kuni õhumulle enam ei tule. Aga vaata, et pidurivedelik vahepeal otsa ei saa753dfx kirjutas:tein siduri vahetust ja nüüd vaja ilmselt sidur ära õhutada vms aga siduri pedaal on jumala lõdva ei tea kuidas või mida teha

Pärast siis nippel kinni ja töösilinder külge tagasi. Ja seejärel siduripedaali pumpama, kuni jääb jäigaks.
E34 & E32