Minu 732i: nüüd 735i

Auto sai soetatud just enne sünnipäeva, november 2004. Lugu oli nii, et ära sai päästetud too isend romulast kuna endine omanik sättis end välismaale tööle. Sümboolne summa omanikule pihku ja oligi asi tehtud

andmeid: bmw 732i. november 1983 sünd, algselt oli automaat nüüd aga E28-528 alt 5 manuaal, värv- burgundrot, lisadest- aint el. es. aknad ja peeglid.
Esialgsete plaanide järgi pidi auto välismaal bena järgi käima (elan Narvas). Südametunnistus!!!! või mingi haigus aga olin otsustatud autot renoveerida. Näeksite sõprade nägusid kui ma uutest plaanidest rääkisin,

Tulemused silmnähtavad ja see rõõmustab. tehtud sai palju ja teha veel palju.
Tehtud sai: pidurisüsteem praktiliselt uus, esimene sild- ka rooli värgid, tagumine sild on norm korras aga sinna jõuab kaa kindlasti,
muretsetud heas seisundid uksed ja esitiib- kere keevitustööd, uus värv, signa ning nüüd liigun mööda narva tänavaid.
Teha veel: ilujubinad külge, salong-sisse tuleb nahk, kässar, ahi, summut, bensubaak vahetada-sisse saab kallata aint ca 10 liitrit kuna lekkib kui rohkem kallata

Õnneks on doonoril viimased asjad (peale mootori)üllatavalt heas seisundis.
p.s. kunagi nägin siin linki kb peale kus müüdi e23 juppe ning " ilusad valuveljed"-

Edu