ei oska ausalt pakkudagi midagi! väikese hõbedase sain niisama täna, loodan et töötab. suurema musta siemensi oma kohta lähen uurin homme romulast mingi hinna, eks siis oskan midagi pakkuda ka
BMW lammutusest tasub otse igorile helistada, see teine tüüp on jah paras pidur.
Aga homme või ülehomme ilmselt käin maal ära ja kui jupi üles leian siis annan teada, sajalise eest annaks ära küll.
Otsisin oma varud läbi aga seda releed paraku ei leidnud kõiksugu muid releesid oli mitu komplekti aga sissepritse omad on kuhugi "kindlasse kohta" ära pandud.
edit: veel on mul üks terviklik 525e juhtmepuu koos kaitsmekarbi jms juurdekuuluvaga, aga sealt küljest ainult releed eraldi müüa ei taha.
huvitav misasja ma siis 112 krooni eest sain, kui tallinnas on 800 ja 900.
5 jalga on all. Jalgadel numbrid on 30, 85, 86, 87, 87.
Aga võib juhtuda et mul üks relee üle jääb, juhul kui selles viga pole. See kunagi järgmine nädal selgub.
Erinevatel autodel võib see asi erinevate releedega lahendatud olla... Aga nii palju kui näinud olen siis see must piklik relee on põhirelee mis bensupumpa ja starterit juhib... ja maksab uuena tõesti 900.- krooni ringis.
Jaan kirjutas:Erinevatel autodel võib see asi erinevate releedega lahendatud olla... Aga nii palju kui näinud olen siis see must piklik relee on põhirelee mis bensupumpa ja starterit juhib... ja maksab uuena tõesti 900.- krooni ringis.
oskad sa ehk täpsustada milline tema jalgadest peaks pumba + olema?
edit: minu releel jalad nr. 15, 31, 31b ja 87 kui ma suutsin need jooniselt õigesti välja lugeda