Vaidleme siis edasi...
E30 318, vedru loksub.
E30 325, vedru loksub.
R4-le oli r4 komplekt, r6-le r6 oma. Mõlemad masinad prefaceliftid, mitte et see midagi määraks
Nb, E30 kohapealt võiksid sa ikkagi teada, et mtech on juba -20mm.
Seega oli sul reaalset madaldust -20mm, mitte -40.
Suure tõenäosusega arvan ka, et su e28-l oli mingi lühema käiguga amort, mitte stock!
Otsi siit, leiad äkki mu vana 528i teema kah. Selle alla jäigi Lesjö komplekt panemata, sest vedru logises samamoodi edasi tagasi.
Ok, viimasel ei olnud amordid ka enam kõige uuemad, a see ei muuda asja...
Jäikuse kohapealt. Otsi veel foorumis, müün siin e28 tutikaid esivedrusid... Miks ma pidin vana essuga võrdlema, kui mul riiulis uued olid?
Loodetavasti oled ka dünamomeetrist kuulnud?
Kui vedru "venitada" dünamomeetriga 1cm kokku, tutika stock vedru korral näitab atribuut näitu n ja tutika lesjöforsi vedru puhul näitu n+3, siis ikka on jäigem küll.
NB! Kogu see teema oli mingi julge 3a tagasi, ära palun oota korrektseid numbreid.
Ja guugli kohapealt. Ära otsi siis, aga leia mulle palun selle kaubamärgi koduleht siis.. Või kontaktnumber? Veel paar aastat tagasi oli see olemas. Jah, vedrusid saab, sõbergi ostis uued mõni nädal tagasi. Fakt on see, et müüakse laojääke ja minu varuosakanalid E28-le sobivaid ei näita. Võimalik, et kusagil laonurgas neid tõesti veel on...
Sa võid ju juppe tihti osta, aga ma müün kah neid
Eniveis, see vaidlus ei vii kuhugi, tahtsin teada, kas mõni vedrupakkuja on mul kahe silma vahele jäänud... Kahjuks ei ole turul midagi targemat leida.