Pildid ka siis

tegelikult on mul veel pilte autost arvutis. Kui keegi tahab võin neid veel lisada[/url]
Õigel teel, auto müümine mõttetu. Kuna tegemist palju, siis auto garaazi talveks ära ja kevadeks korda. Otsi ja 5-kast kusagilt, esiteks kiirendus parem ja ka ökonoomsem ja neid leidub rohkem. Seda, et teha tuleks kõik, et autu seisma ei jääks on küll väga õieti öeldud... Ise ma küll poleks vist õige mees sellist asja ütlema, kuna kardan, et minu seitsmese elu saab seal garaazis otsa......Entusjast kirjutas:Hetkeseis on selline, et auto jääb alles, matsin müügimõtted maha .... Plaan on esialgu selline, et tuleb kardaani jamadest lahti saada. Siis tuleb leida pädev keevitaja, kes mul ühe tagumise tiivaääre ära vahetaks, siis tuleb korda teha väikesed iluvead, kuid neid leidub ainult üksikuid .... Tuleb teha kõik, et see autu seisma ei jääks kuhugi
Tõstsin olemasolevad pildid galeriisse. Muidu võib alati ka näiteks flashi alla pilte laadida ja ma saan nad sealt juba edasi õigesse kohta tõstaEntusjast kirjutas:Täna sai just klõpsitud Otsin praegu mõnd ftp programmi, et pildid üles saada. Või on äkki muid võimalusi