O E28 väga heas korras hind kuni 10000!

Klassikaliste BMW'de ost, müük ja vahetus.
Vasta
AndrewM

O E28 väga heas korras hind kuni 10000!

Postitus Postitas AndrewM »

Ostaks mingi BMW E28 2.0 või 2.5. mootoriga
heas korras, sooviks Tallinnast või Harjumaalt!
maksan kuni 10000 kr!
Kasutaja avatar
Baur TC

@AndrewM

Postitus Postitas Baur TC »

Kallis kaasBMWarmastaja, olge nii lahke, kui keegi pakub sellist autot sellise hinna eest - ja sulle ei meeldi võib olla ainult värv - siis helista mulle otsekohe! Korralik E28 kümne tuhande krooni ees tähendab, et auto on 1/3 turuväärtusest - ja selliste pakkumiste puhul tohid sa minu und ka hommikul kell pool neli segada ja ma tulen autole otsekohe järgi!
13. August 1918, der Tag der unser Leben veränderte!
Kasutaja avatar
raudpats666

Re: @AndrewM

Postitus Postitas raudpats666 »

Baur TC kirjutas:Kallis kaasBMWarmastaja, olge nii lahke, kui keegi pakub sellist autot sellise hinna eest - ja sulle ei meeldi võib olla ainult värv - siis helista mulle otsekohe! Korralik E28 kümne tuhande krooni ees tähendab, et auto on 1/3 turuväärtusest - ja selliste pakkumiste puhul tohid sa minu und ka hommikul kell pool neli segada ja ma tulen autole otsekohe järgi!
no loota ju võib iseenesest :D
vali elu, ära kihuta ja ära riku seadust...
jx

Postitus Postitas jx »

nii palju kui mina olen aru saanud l2hevad klassikaliste autode hinnad praegu yles ja uuemad alla 8)
Kasutaja avatar
trevi

Postitus Postitas trevi »

nii palju kui mina olen aru saanud l2hevad klassikaliste autode hinnad praegu yles ja uuemad alla
millal ennem on uute autode hinnad tõusnud? Pigem just praegu on hea aeg osta, halb aeg müüa. Hea hinnaga suht huvitavaid klassikuid saada kui natuke ringi vaadata.
There's no school like old school, and I'm the fucking headmaster.
Vasta