EBK foorumis oli üks hainina müügis. Pidin selle auto ikka omale ära tooma

Eelmise omaniku (vanem mees) sõnul peaks mina selle auto 4s omanik olema. Tema tõi auto ise Saksamaalt 10 aastat tagasi. Ülevaatus lõppes 2005 aasta alguses. Peale seda on auto garaazis seisnud. Auto ise valmistatud 1984 aastal ehk siis vanem kui ma ise

Esmasel vaatlusel olen tuvastanud alljärgneva lisavarustuse:
2.8 M30 mootor
Automaatkast
Konditsioneer
Check-control paneel
Reguleeritav rool
Pronksitooni klaasid (esiklaas on sinakas)
Istmete taga võrgud
Tagakardin (tehase poolt)
Esitulede kojamehed ja pesurid
Intensiivklaasipesu
Udutuled
Antitiib tagaluugil (küljest rebitud, kuid olemas)
Betriebsanleitung
Mingi värviparanduspurk (küünelaki suurune), ei tea kas just tehase poolt sinna jäetud.
4 x peatoed
Teisaldatav kärukonks
Pagasnikus on lai tööriistahoidik (krt, mul on väiksem juba enam-vähem komplekteeritud

Kere tundub esialgu korralikum kui mu 520i-l. Vähemalt lanseronide juurest torkides ei tundunud sõrm läbi minema nagu mu eelnevatel e28tel ja uksed/tiivad korralikumad.
Suurimaks veaks on katkine käigukast. Edaspidi käikudest ei tööta ükski. Foorumist olen siiani aru saanud, et välja vaja vahetada A-sidur. Kes selle kohta teadmisi on kogunud, siis võiks kunagi väikese vestluse teha

Maja ette meelitasin masina nööri otsas vaikselt sõites. Oma telefonist leidsin hr.Nuga telefoninumbri. Igaks juhuks tülitasin tedagi sellel vaiksel jõuluhommikul oma küsimustega. Vast kast haiget ei saanud selle pukseerimisega.
Niisiis, nüüd on mul kaks ühte värvitooni

Nahksisu (vaja automaatkastiga auto musta värvi keskkonsooli)
mm-mõõdus veljed
OBD2 + BC nupuga suunatulekang
M-tech rool
Ja loodan, et teine projekt ära ei sure selle masina tõttu

Pilte näete galeriist: http://www.bmwclassic.ee/galerii/Meelis-K-e28