Suure hingelise kurbusega läheb müüki E21 1982. a isend. TÜV ja kindlustust ei ole. VIN kood on ARK-is arvelt maha võetud eelmise omaniku poolt. Paberitest ja muust saab PS rääkida.
Tehtud: Uus kaitsmeblokk, pidurid töötavad, elektrisüsteem töötab (peale bensiininäidiku), uus summuti on veel pagasiruumis. All on korralikud rehvid.
Vead: Nagu nii vanal autol ikka, siis roostet on siin-seal, kuid minimaalselt selle aastakäigu kohta, summuti tuleks ära vahetada ja arvele masin võtta.
antsa911 kirjutas:PS. Palun jätaks helistamise peale 9 hommikul Täna esmesed kõned enne kell 8-t.
OT: Tõelised entusiastid
Ja muideks ilmselt siit foorumist ei leiagi ostjat, kes tahab teha sellest põllurallikat.
Ruut kirjutas:Hinga nüüd kolm korda rahulikult sisse ja välja ning loe Drama kirjutatud laused hoolikalt üle, tehes pausid õigetesse kohtadesse. Siis saad ehk pihta, mida ta öelda tahtis.
Krt minu viga Tõesti ei lugenud lauset korralikult vabandused ette taha.
Viimati muutis antsa911, 05 Veebr 2009 20:21, muudetud 2 korda kokku.
Hinga nüüd kolm korda rahulikult sisse ja välja ning loe Drama kirjutatud laused hoolikalt üle, tehes pausid õigetesse kohtadesse. Siis saad ehk pihta, mida ta öelda tahtis.
Näide:
Maha lasta mitte, armu anda!
Maha lasta, mitte armu anda!
Kuna kõik soovivad hinda teada ja keegi midagi ei paku, siis on hind 10 000 Eesti raha ja kindlasti kaubelge või öelge otse, et ma olen loll, et nii vähe/palju saada tahan