Solex pierburg 1B

Kõik tehnilised küsimused.
Vasta
Ets

Solex pierburg 1B

Postitus Postitas Ets »

Tere! Ma olen hädas oma 1.8 mootori karpaga, ühe kambriga, tagasivooluta Solex Pierburg 1B. Kütusekulu on pool liitrit kilomeetrile. Karpal on kaks kruvi, üks reguleerib tühikäiku ja üks reguleerib sõidu ajal kütust. Ma ei oska neid seadistada. Kas keegi oskab mulle nõu anda, mida ma peaks tegema? Millised on need "tüüsed" mida peaks puhastama? Karpa peaks väidetavalt korras olema aga reguleerimata.
Kas keegi oskaks kohapeal ära reguleerida?
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

Siin on E21 vene keelne remondimanual olemas. Seal on ka Solex'i 1B2 kajastatud. Ma arvan, et saad abi. :shock: See 50 l/100km ei saa reaalne olla. Mul võtab 23m tõstukiga 6x6 vana "Zahaar" ka vähem.
CSi, ti, i, RT, TC1, D
Ets

Postitus Postitas Ets »

See 50l/100km ongi sellepärast, et karpa on reguleerimata. Ma ostsin 1982 E28 518 masina omale väikeseks projekti autoks. Auto hakkab vaikselt valmima (välja arvatud keretööd, aga tehniliselt korras) aga karpa on suureks mureks. Tahaks selle korralikult tööle saada... Ja samuti ka klapid paika saada ning süüde samuti. Oeh, see on veel palju tööd.
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

50 on ikkagi nii palju, et imho 1,8 mootor ei suuda seda ära põletada. Kusagilt peab lihtsalt maha jooksma. Aga kui ise enam karpast jagu ei saa, siis otsi tipi garaazidest Raimond Naaber ülesse. Kui sellest karpast on võimalik asja saada, siis tema tõenäoliselt saab. Samuti paneb ta vajadusel süüte ja klapid paika.
CSi, ti, i, RT, TC1, D
Priit Peljo
Kontakt:

Postitus Postitas Priit Peljo »

Ruut kirjutas:... tipi garaazidest Raimond Naaber ülesse. Kui sellest karpast on võimalik asja saada, siis tema tõenäoliselt saab. Samuti paneb ta vajadusel süüte ja klapid paika.
ja veel on ka Hannes Krik(hipodroomi Hannes), kes nüüd ARK´i taga.
Kasutaja avatar
nuga
Klubiliige
Kontakt:

Postitus Postitas nuga »

323i, 320 Baur & 750iAL Highline
Vasta