Käigukastide ja hoorataste sobivus

Kõik tehnilised küsimused.
Vasta
antc

Käigukastide ja hoorataste sobivus

Postitus Postitas antc »

Tervist. Küsimus selline, kas Eta mootrile kannatab panna ka mõne muu M20 hooratast ja käigukasti. Nimelt olen kuulnud, et seal kahemassiline hooratas ja tänu sellele ka käigukasti erinevused. Aga kui panna b20, b23, b25 hooratas koos käigukastiga siis jääb asi samamoodi toimetama?
Probleem selles, et auto oli automaat(E30) ja plaan manuaaliks teha ja ei tea mis juppe võib kasutada. Küsimusi sai palju, aga loodan, et keegi viitisib vastata.
Terv. Antc
jx

Postitus Postitas jx »

m20 mootorile sobivad pea kõikide jupid... endal panin 2.5eta mootorile kergendatud hooratta mis oli 4kg kergem... sõites muud erinevust ei märganud kui läheb paremini pöördesse... käigukaste soovitan kasutada suurema korpusega kui plaanid midagi äkilisemat... muidu sobivad kõik m20 kastid... kui vaja siis eelpool nimetatud juppe leiab igas kaalus ja mõõdus...
e28...
mart154

Postitus Postitas mart154 »

leevendita hoorattale leevendita hooratta otsast pärit kast ja vastupidi.

Minu kogemused näitavad, et kojad on erineva pikkusega.
redline
Kontakt:

Postitus Postitas redline »

Minu kogemused näitavad et m30/m50 puhul on lihtsalt erinevad sidurikomplektid. Kahemassilisel õhem korv ja ühemassilisel paksem korv. Kastidel erinevust pole, võimalik et m20 puhul on kastid erinevad, isiklikult pole neid eriti lammutanud ega koostanud.
Vasta