BMW 520 e12 R6 1980a

Klassikaliste BMW'de ost, müük ja vahetus.
Vasta
Kasutaja avatar
SILT

BMW 520 e12 R6 1980a

Postitus Postitas SILT »

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

Ära võiks vahetada mõlemad küljekarbid, pindmist roostet esineb (mitte midagi hullu). Endal kulunud auto peale üle 100k (+ hindamatu närvikulu) koos soetamisega aasta jooksul. Kaasa pudi-padi seest ja väljast.
jno

Postitus Postitas jno »

Tere!!

Kysimus on lihtne ja konkreetne!! Kas keegi foorumi liikmetest oskab antud auto hinna ja seisukorra suhet kommenteerida!? Omaniku jutu jargi on koik vaga uus ja super heas korras!! Kolab liigagi lillelisena!! On ehk keegi seda isendit vaatamas kainud voi omab muud infot!? Ise lahen nadalalopus vaatama!!
sysi
Klubiliige

Postitus Postitas sysi »

Ise pole näinud, aga foorumitest on silma jäänud, et kere seisukord pole kiita. Teisalt aga ka see, et omanik on autosse suhtunud heaperemehelikult ning keegi autopesula inimene väitis, et omanik on pea iga nädal autot käsipesulas pesnud.
Kasutaja avatar
SILT

Postitus Postitas SILT »

jno kirjutas:Tere!!

Kysimus on lihtne ja konkreetne!! Kas keegi foorumi liikmetest oskab antud auto hinna ja seisukorra suhet kommenteerida!? Omaniku jutu jargi on koik vaga uus ja super heas korras!! Kolab liigagi lillelisena!! On ehk keegi seda isendit vaatamas kainud voi omab muud infot!? Ise lahen nadalalopus vaatama!!
Kes on vana auto taastamise ette võtnud teab, mis ajaline ja materjaalne kulu sellega kaasneb. Selliseid asju ei tehta ilma põhjalikkuseta. Äkki saad aimu sellest, et aasta on tegeletud autoga ning keretöödeni ei ole senini jõutud?

Miks minna foorumist küsima teiste käest auto kohta, kui ise olen tegelenud sellega viimased 12 kuud iga nädal? Kes oskab siis veel paremini selle kohta infot sulle anda peale minu? Ei peagi tõestama midagi selliste asjade kohta. Kui liiga lilleline, siis ära tule homme vaatama ja mine osta turult Golf. Kevad on loodetavasti peagi käes ja hea meelega jätan auto alles.
Smurff
Kontakt:

Postitus Postitas Smurff »

Ega see auto müük tänasel hetkel teab mis kerge pole jah, eriti veel sellise maasika kohta. Kindlasti on rohkem, kui seda hinda väärt, mida küsitakse. Aga jah, olen tähelepannud, et ostetakse rohkem selliseid autosid, mis esiteks : kas vajavad totaalset tegemist ja remonti või teiseks: mis on totaalselt tehtud ja remonditud juba (selle totaalse all mõtlen, et kõigest on üle käidud...mootor, kere, sillad, salong jne). Seda viimast varianti tuleb küll maru harva müüki, kuid on ka neid aegu olnud. See "maasikas" jääb aga sinna kuhugi esimese ja teise variandi keskele, sellest võib-olla tingitud ka selline vähene rahva huvi asja vastu. Aga küll see päev koidab ! :wink:
850Ci
Kasutaja avatar
SILT

Postitus Postitas SILT »

Smurff kirjutas:Ega see auto müük tänasel hetkel teab mis kerge pole jah, eriti veel sellise maasika kohta. Kindlasti on rohkem, kui seda hinda väärt, mida küsitakse. Aga jah, olen tähelepannud, et ostetakse rohkem selliseid autosid, mis esiteks : kas vajavad totaalset tegemist ja remonti või teiseks: mis on totaalselt tehtud ja remonditud juba (selle totaalse all mõtlen, et kõigest on üle käidud...mootor, kere, sillad, salong jne). Seda viimast varianti tuleb küll maru harva müüki, kuid on ka neid aegu olnud. See "maasikas" jääb aga sinna kuhugi esimese ja teise variandi keskele, sellest võib-olla tingitud ka selline vähene rahva huvi asja vastu. Aga küll see päev koidab ! :wink:
Just. Müügiga ei olegi paanikat olnud. Panin kuulutuse üles lootes, et uuel omanikul on lihtsalt rohkem aega tegeleda, kui minul hetkel. Soojade ilmade tulekuga tekib mul aga rohkem aega ja müügikuulutus sai ka eile läbi 8)
sysi
Klubiliige

Postitus Postitas sysi »

Kindlasti tasub alati omanikult endalt kõige kohta täpsemalt uurida ja samuti usaldada omaniku juttu rohkem kui internetispekulatsioone.

Samas mujalt uurides on lootust saada võibolla infot auto ajaloo, mingite kunagi läbielatud probleemide vms kohta, millest auto tänane omanik ei pruugi midagi teadagi.

Seega ma ei oleks nii äkiline foorumis küsimise suhtes :)
Vasta