M: E12 518 '80

Klassikaliste BMW'de ost, müük ja vahetus.
Suletud
sysi
Klubiliige

M: E12 518 '80

Postitus Postitas sysi »

Tere,

5 autot stabiilseks tarbimiseks on palju - ja ideaalseid hoiukohti mul paraku napib (loe: maksan igakuiselt raha nende eest). Seega pakun müüa oma 518, esialgu vaid foorumis.

Pildid tehtud kuu aega tagasi.

Pilt
Pilt
Pilt
Teised pildid:http://www.bmwclassic.ee/galerii/album716

Mis on head:
1. Originaalkonditsioon
2. Terve sisu
3. Kõik dokumendid olemas, sh hooldusraamat, lisavarustuse kataloog, raadiopass jne; samuti raadio ja autoapteek jms originaalsed asjad olemas.
4. Originaal plekid - st autot on vaid mõnest üksikust kohast keevitatud, muus osas kõik plekid originaalid. Värv pole originaal ja on nii roostetäppe kui värviparandusi.
5. Kere on õigel ajal konserveeritud kerevahaga - roostet on e12 kohta väga vähe.

Mis pole nii head:
1. Kärukonks (pole orig, aga ajastust vähemalt)
2. Lisatud voltmeeter, õlirõhunäidik ja jahutusvedeliku temperatuuri näidik. Need on hõlpsasti eemaldatavad (ühtegi kruviauku kuskile ei jää), tuleb vaid orig andurid tagasi panna. Pilti neist pole, need on roolisamba peal ja näevad tegelikult täiesti normaalsed välja.

Mis mina selle autoga teinud olen:
1. Eemaldanud "90ndate" lisavarustust, nagu näiteks mittetöötav immobilaiser ja zhiguli pingeregulaator koos zhiguli põrandamattidega.
2. Vahetanud ära hulga pirne armatuuris
3. Remontinud ära esipidurid, vahetanud pidurivedeliku
4. Vahetanud muidugi ka õli-filtri ja jahutusvedeliku jne

Autole on olemas originaal tutikad Monroe gaasikad esiamordid (1600.-, just tõin poest).

Kõik mis küljes töötab, auto sõidab vaikselt, ilma ühegi kolinata ja minupärast võib ostja selle kuhugi ülevaatuspunkti oma raha eest kontrolli ka viia.

On keegi huvitatud? Hinna täpsustame komplektsuse osas - üks hind plekkvelgedega (nii talve- kui suverehvid eraldi velgedel). 14x7 valukad koos uuevääriliste Fulda suverehvidega tulevad hea lisaraha eest.

Asub auto nüüd Tartus. Mõistagi on autol kehtiv ülevaatus.

Hinnaks paneme siis publiku tungival soovil 25k :)
Viimati muutis sysi, 03 Mai 2010 15:30, muudetud 2 korda kokku.
sysi
Klubiliige

Postitus Postitas sysi »

Teema endiselt aktuaalne - huvilisi on olnud päris palju, kuid vaatama pole keegi jõudnud :)
sst

Postitus Postitas sst »

Kui see suur saladus ei ole, mis sellise auto hinnaklass on?
sysi
Klubiliige

Postitus Postitas sysi »

Kuna mul läheb Tallinnas autohoiustamisega kitsaks, siis arvatavasti olen sunnitud lähiajal selle auto ära Tartusse komandeeringusse saatma. Kui kellelgi on huvi selle auto vastu, siis hetkel saab seda veel Tallinnas vaatama tulla.
sysi
Klubiliige

Postitus Postitas sysi »

See auto on nüüdsest garazheeritud Tartus - kui keegi ostuhuvi ilmutab, tuleb vaatamine lihtsalt kooskõlastada, seda saab teha nädalavahetuseti.
Priidik

Postitus Postitas Priidik »

Oleks ka hinnaklassist huvitatud.
sysi
Klubiliige

Postitus Postitas sysi »

Okei, panen hinnaks 25000 eek, seda siis originaal plekkvelgedel suverehvidega (talverehvid eraldi velgedel ka kaasa) - kuigi arvan, et igapäevaselt pole paslik seda autot talvel kasutada, küll aga uunikute talverallil vms.

Vahepealsetest arengutest niipalju, et panin originaalvedrud ka alla (auto nüüd "õigel" kõrgusel) ning võtsin maha ja remontisin ära starteri (streikis paar korda).

Seisab ilusti kuivas garaazhis Tartus, koos ülevaatuse ja kindlustusega nagu peab.
sysi
Klubiliige

Postitus Postitas sysi »

:arrow:

19-23 juuni olen taas Tartus ja vajadusel saan autot näidata.
sysi
Klubiliige

Postitus Postitas sysi »

Käisin täna ülevaatusel ka ära sellega - aasta hooleta. Järgmine ülevaatus 07/2011.

Ja tulge nüüd Tartusse ja ostke see ära, mul on muidki mõtteid :D

Et motti tulla oleks, panen praegu taas 20k peale hinna :)
sysi
Klubiliige

Postitus Postitas sysi »

:arrow:

Tulen pühapäeval sellega Tallinna. Mõtlesin proovida seda igapäevaautona kasutada kuni sügiseni (kui keegi ära ei osta) :)

Teeme tähtsa päeva puhul hinnaks 18 000.
Suletud