728i-l bensukulu maanteel 7 (stabiilselt 90-ga 7l/sajale), linnas 13-14. Tõde on kusagil vahepeal. Selleks , et bensukulus võita 1-2 liitrit ei näe põhjust datsunit hankida.
Bensukulu juures tuleb kindlasti arvestada seda kas sõidad üksi või mitmekesi. 2,8 või 3,5 liitrise mootori puhul ei ole eriti vahet kas sul on peal 1 inimene või 5. Küll aga on vahe sees näiteks 1,6-se mootori puhul kus mootor oma koorma otsas meeleheitlikult tööd peab tegema ja punnitama. Ma ei räägi sellest kui sa pead sellise masinaga liikuluses maanteel veel kellegist mööda söitma, see ju lausa eluohtlik

ja ei löpe mitte kokkuhoiuga vaid vöib löppeda millegi hoopis kurvemaga.
2,8-se vöi 3,2-se (korras) mootoriga möödasöit on selline, et 90 peal paar korda kick-downi andes röögatab masin, pastlad käivad ringi ja suitsevad ja auto hyppab sul järgmisest mööda nagu seisvast postist. Tegemist on siiski masinaga mis möeldud Autobahnil omasuguste hulgas söitma (mitte jalgu jääma). Ei väida, et nii kogu aeg söidan, yldsegi mitte, olen väga rahuliku söidustiiliga aga vajadusel on sul hobused varnast vötta.
Huvitav on jälgida uuemate autode reklaame stiilis "bensukulu 5-6 liitrit". Pane sellisele autole 2 või 3 inimest peale ja vaata mis bensukuluga juhtuma hakkab

Ikka sinna kümne - yheteist kanti läheb see lõdvalt, väidan. Mul maanteel kulu 7, linnas 14, keskmine 11 või 12-l sajale ja seda vajadusel täislastis. Kui see ei ole ökonoomsus siis ma ei oska enam midagi öelda.
Miks mulle tundub, et ma juba näen inimesi kes pööritavad silmi ja mötlevad, et kuidas see vöimalik on oma 2,8 liitrise autoga sama kyttekulu saada kui tema poole väiksema (ja väidetavalt ökonoomsema) mootoriga. Ökonoomsus tuleb ikka korras tehnikast ja söidustiilist mitte sellest mida naabrimehed räägivad ja mida inimene endale ette hakkab kujutama nende juttude pöhjal.
23. August 1939, der Tag der unser Leben veränderte.