Tore kui keegi teada annab kas tuleb või ei tuleBronco kirjutas:Bronco siis homme ikkagi viljandimaale, perekondlikud kohustused...

Solvunud ei ole aga vähe pettunud küllPriit Peljo kirjutas:Harjumaa ja Tallinna rahvas saaks mõnipäev kokku?
Viimased soojemad päevad (võibolla).
Üks kokkusaamise koht oleks meie juures (ilma ööbimiseta).
Ei ole solvunud kui asjast asja ei saa.
Ootan vastukaja.
Kui oled habemega ja sõitsid tumeda e23 siis sind nähtikaru kirjutas:ma ei mäletagi mis kell mööda sõitsin sealt aga kaks autot majaees veel olid ja ei kakanud enam kollitama tulema:P töö asjad segasid ära:(
Nonii!! See pole küll mingi vabandus Toivoku. Sul ikka e34 ja e36 meeles jne. Mis see tähendab! Ma saan aru, et sa oleks hakanud e12 kasti maha võtma ja siis selgusid igasugused huvitavad asjad millest kohe oleks huvi lähemalt kuulda aga e36.. no millest me räägimeToivoku kirjutas:mul ainult yks vabandus, reedel kella 19.00hakkasime käigukasti maha võtma yhel e36l, aga kuna ennem mind näppisid suht asjatundmatud seda kasti siis lõhkusid nad täjtpoldid ära ja mina siis jah kella 6ni hommikul yritasin sedak sti seal lahti saada ja ikka ei saand, lõpuks viskas yle ja ma tulin tulema koju ja keerasin magama, ja noh ärkasin alles nyyd, ehk siis laupäeva minu jaoks polnud
Jaan kirjutas:Nonii!! See pole küll mingi vabandus Toivoku. Sul ikka e34 ja e36 meeles jne. Mis see tähendab! Ma saan aru, et sa oleks hakanud e12 kasti maha võtma ja siis selgusid igasugused huvitavad asjad millest kohe oleks huvi lähemalt kuulda aga e36.. no millest me räägimeToivoku kirjutas:mul ainult yks vabandus, reedel kella 19.00hakkasime käigukasti maha võtma yhel e36l, aga kuna ennem mind näppisid suht asjatundmatud seda kasti siis lõhkusid nad täjtpoldid ära ja mina siis jah kella 6ni hommikul yritasin sedak sti seal lahti saada ja ikka ei saand, lõpuks viskas yle ja ma tulin tulema koju ja keerasin magama, ja noh ärkasin alles nyyd, ehk siis laupäeva minu jaoks polnud![]()
Aga üldiselt oli ju igasuguseid huvitavaid masinaid kohal. Peaaegu kõik mudelid olid esindatud... olgu e28 oli puudu. Osaliselt olen ise ka süüdiLihtsalt #1 eelistus on endal ikka e23. Aga millega vazrider tuli?? Oleks pannud ikka M535-ele hääled siisse! Tuldi aga mingi... no ma ei tea... mingi... mingi... suvalise masinaga!