Uurin olukorda, kas kellegil on vaja 4x100 15x7 tolli e21 velgesid. näevad välja nagu alpina replicad. markeering on 7JX15H2E12 TYP 09A. seisukord pole just kiita nagu vanal asjal ikka. üks velg tahab kindlasti sirgestamist ja keevitamist (välimine rant niru), kuigi balanseerimisega sai ka üpris heaks. ülejäänud on sellised et 205/50 rehviga vibrat ei olnud. värv pole kõige hullem aga taastatud auto puhul riivab kohe silma.
rohkem kui müük sobiks vahetus (võimalik minupoolne kompensatsioon) ebatavaliste e30 velgede vastu
saan aru et huvi pole
üks bmw'dega tegelev kodanik ütles mulle et 14" laialt saada aga 15" on defka. järelikult kehv seisukord hirmutab või eelistab rahvas suuremat ?
nagu ma alguses mainisin, sobiks vahetus (eba)tavalistel e30 velgede vastu, sest talverehvide jaoks ka velgi vaja. kui just kirvehinnaga ära osta ei taha
ma eriti võsa vahele ei satu, nii et võib ka talvel edev olla
ma üritan neist pildid teha, siis saad seisust täpsemalt aimu. sest selle raha eest mida ma saada tahan ei saa uut komplekti asemele (isegi kõige juustuma komplekti eest tahetakse kõvasti üle tuhande kohalikku saada) - kes see ikka maksab rohkem kui asi väärt.
Müüks ikkagi ära kellegile, plaanisin ise sirgestada aga kolme jooksu 15" velgedega ei ole midagi peale hakata. Varsti enam niiväike velg üldse alla ei mahu.
Hind nädala lõpuni broneerijale 850.-