Kuidas selline "kuldajastu" tehnika võrreldes tänapäevaste süsteemidega ka kõlab? Ma olen ebays ikka üritanud säärastel 80ndate tipptehnikal silma peal hoida aga hinnad ei ole sellistel headidel üldse naljakad. Ei julge riskida.Muhv kirjutas:Lausa piinlik hakkab mul siinkohal.E46-te sai kunagi ehitatud just nimelt haininade tippajastu absoluutsel tipptehnikal põhinev süsteem.
Seda tehnikat küll häbenema ei peaMuhv kirjutas:Lausa piinlik hakkab mul siinkohal.E46-te sai kunagi ehitatud just nimelt haininade tippajastu absoluutsel tipptehnikal põhinev süsteem. Sahtliga Alpina head läbi suure, vaskplaadile ehitatud Alpina D/A konverteri (loomulikult optilised kaablid jms., haruldane põlvkondade vaheline tippklassi Alpina CD box sealhulgas) Võimendamas BRAX limiteeritud seeria võimuke. Igatahes, luban et kui kunagi E46 müüki panen, eraldan tehnika ja panen siia müüki.
E-Bay. Osa Euroopast, osa suure lombi tagant. Tehnika varumine võttis 1,5aIff kirjutas:Pole paha komplektSa pidid ikka vaeva nägema, et Eestis selliseid asju hankida
Ei oska teiste kohta öelda, ise kuulan ikka võimalusel plaati. Igapäeva autos on aux sisend olemas, saab lasta läbi mini-jack pistiku suvalise muusikat mängiva asja. Samas on seda kasutada ebamugav, sest ei näe auto ekraanilt lugu ega ei ole võimalik seda roolilt näiteks edasi panna. Lisaks on tema kvaliteet CD-st ikka jupp maad kehvem, müra on kõrvaga kuuldav kui midagi parasjagu ei mängi.Arvo kirjutas:Jätkaks pisut OT.
Ma pole vist piisavalt audiofriik, aga IMHO on klassikaliste süsteemide suurimaks puuduseks CD. ehk siis kogu see cd-boxindus, plaatide vahetamine ja see krempel.
Ma olen oma lemmikplaadid juba aastaid tagasi 320kbit mp3 formaati viinud, tänapäevaste mälu hindade juures on suurema osa lemmikmusa ühel andmekandjal (mul 32Gb) kaasaskandmine igaühele jõukohane.
Kuidas tõsisemaltel audiofännidel see asi tänapäeval käib, kas ikka mässatakse plaadikohvritega või on kõik juba oma mussi digitaliseerinud?