Sai kiltsil proovitud autot. 14,9 , kindlasti on võimalik paremini, arvan,et 14,5 peaks olema sellises seades nagu praegu masin on.
Esimene sõit audi S4 vastu, tema pääses minema tänu oma neliveole kenasti ja sellise poole autovõrra ette, ja selline vahe püsis lõpuni.
Järgmisena sai sõidetud ühe tuttava nissan 180sxi vastu mis päris tehase seades pole, ta sai eest ära ja 400m peale imesin järgi ja tuligi 14,9 mul, kuigi tundus,et tema oli ees, aga lasime mõlemad veel edasi ja oli tunda kohe kudias e12 pole ikka väga aerodünaamiline auto, sest 180+ kiirustel hakkas nissan eest ära minema

, igatahes oli huvitav

Järgmisena sai diisel audi a6 vastu sõidetud, kindel võit, kuigi arvasin,et ta oma nelikveoga saab ette.
Siis peale seda sõitsin audi s6 vastu mis pidi sõitam 11-12seci aega, noh seal polnud alguses kahtlustki,et kes võidab, kuid miskipräast s6l ei töödanud vist launch ja nii ta maha jäigi

Ja viimasena sai sõidetud turbo moskvitsi vastu mis oleks pidanud ka tunduvalt kiirem olema, kuid samamoodi midagi juhtus pillil ja tuli võit

Igatahes oli väga tore päev minu jaoks, sest ma tahtsingi saada 14 sisse ära selle autoga, mis siis,et 14,9 aga ikkagi 14

.
Mõnedpildid mis olen leidnud ja mõned vist ise klõpsitud ka

Tuttav tegi video ka , telefoniga aga noh siiski midagi
http://toivoku.planet.ee/Galeriid/elu/l ... 04.mp4.mp4" onclick="window.open(this.href);return false;

viimased 2 sõitu proovisin ka burnouti teha ja noh sellest oli ikkagi veits kasu,et westlakede sportidele pidamist anda

Autoremont. e34 524td, e32 750il, e21 315, e12 520, e30 325i, Audi Allroad, e39 528i , e39 530d