O: 2.8 plokikaane e28le või terve auto varuosadeks
O: 2.8 plokikaane e28le või terve auto varuosadeks
Ostaks siis plokikaane 2.8 mootorile, oleks hea kui tartu või valga kandist.
Autoks e28 ja mootor M30
Või kui on pakkuda mingi 1000-2000krooni eest samasugune auto varuosadeks, olen ostja
Autoks e28 ja mootor M30
Või kui on pakkuda mingi 1000-2000krooni eest samasugune auto varuosadeks, olen ostja
tahtsin ennist just üles panna et terve m30 mootor müügiks 2,8i (kuuesajase pealt) 4 käiguse kastiga, genekas puudu, pole ise käima pannud, praegu on e 21 peal, eelmine omanik on midagi seal hirmsasti aretand, 2 aju kaa. Hind võiks olla mingi 1000 kr saad terve kupatuse, eelmine omanik igatahes rääkis et käis küll... ei oska öelda mis seal sees head on, siuke põrsas kotis ta on
Kas ostsid selle Lordvampire pakutud isendi ära?akuula kirjutas:tahtsin ennist just üles panna et terve m30 mootor müügiks 2,8i (kuuesajase pealt) 4 käiguse kastiga, genekas puudu, pole ise käima pannud, praegu on e 21 peal, eelmine omanik on midagi seal hirmsasti aretand, 2 aju kaa. Hind võiks olla mingi 1000 kr saad terve kupatuse, eelmine omanik igatahes rääkis et käis küll... ei oska öelda mis seal sees head on, siuke põrsas kotis ta on
http://www.e21.ee/forum/viewtopic.php?t ... sc&start=0
E10 2002
ei tea, aga päris nimi oli kristo, igatahes on pakkuda siis ka need käpad ja tükid millega m30 mootorit e21 peale panna nii et ei ole vaja midagi lõikuda, ei tulemüüri ega nina( originaal radikas mahub ilusti oma koha peale) Ńii palju võin saladuskatet kergitades öelda et Selle mootoriga ta sõitnud ei ole (2,8i) Väitis et ennist oli mingi 3,0/3,2 karpa olnud, seega on kogu juhtmestik kokku vusserdatud, ühesõnaga tööd on ikka väga palju, et ta käima saada. niisiis juhtmestik, gaasiajam, filtrikinnitused jne jne kere on kahjuks väga mäda, poolraami pole ollagi, hea et tõstukiga tõstes nina küljest ära ei kukkund koos mootoriga. autos leidus veel 6 se kaitsme plokk kui kellelgi juhtub vaja minema. Auto on algselt pärit pärnu kandist, aga ma arvan et ta on jõudnud terve eesti läbi rännata enne kui ta minu kätte sai