Juba ajast mil ma veel väikene väeti poisike olin olen ma ühest sellisest BMW-st huvitatud, mille nüüd Ungarist koju tõin. Ma pole küll suurem asi BMW fanaatik ning ratsionaalseks autoks on suisa 1 liitrine mahlapakk Škoda, kuid kuna see mu unistustes on pikalt olnud, otsustasin, et mõne unistuse siin maailmas võib täita ka. Mulle lihtsalt siiralt meeldib selle auto puhul nii välimus (olen erialaselt veidi graafilise disaini fanaatik), kõikide vajalike komponentide koostöö ning kohati ka ajalugu.
Ning nii me ta Ungarist leidsime. Lennukiga kohale ja autoga tagasi. Pidas kõik need 1800km sõidu peaaegu, et ideaalselt vastu. Veepump otsustas küll Poolas saba anda, kuid tegelikult jõudsime lõpuks järeldusele, et see oli ilmselt pooleldi pidune juba õige reisi algusest, seega seda eriliselt suureks veaks ei loe. Tänu siinse kaasfoorumlase mõttele sai Facebookist leitud Poolast inimesed, kes reaalselt leidsid reede lõunal 3 tunniga uue veepumba (ise otsisin polnud mitte kuskil laos netipoodides) ning vahetasid ära ka. Ning reis võiski jätkuda. Edasiste tõrgeteta Eesti välja.
Ja nüüd ma siis postitan ka siia foorumisse oma armsa masina, et pidada logi nii endale, kui teistele, kuidas ühe vanuri ülal pidamine siis täpselt on

Siis kui Poolas veepumba vahetuse abilised leidsime

Ning Eesti kodus
K.