romusid ja rimakaid palux mitte pakkuda, samuti ei tõsta minu silmis auto hinda igasugu kodukootud tjuuning
pakkumised teha siia või PS.
Aga on seal vahet kas maksad selle summa, mida eelmine omanik on auto korda tegemiseks sinna sisse tagunud ja saad korraliku masina, või ostad sellise, mis vajab raha sissetagumist ja sul võib kuluda samasugune rahasumma + aeg. Olen viimasel ajal veendunud, et aeg on väga piiratud ressurs ja sellest tulenevalt ka suht kallis.HAIRIDER kirjutas:ning samuti ei ole ma nõus ostma autot kus omanik tahab kõik raha mis ta sinna tagunud on tagasi saada ja hind on ulmeline. mitte yhegi autoga ei saa kogu raha mis sinna taotud tagasi.![]()
romusid ja rimakaid palux mitte pakkuda
Sellest esimesest lausest võis välja lugeda, et tahad heas korras autot.aga kes on maininud et tahan saada 8kilo eest autot mis peax ilma remondita kaua kaua vastu
Kas tegemist on selle autoga ?:Marko_N kirjutas:mul siin üks e28 520 87 aasta pakkuda, kere on korras , mõningaid väikseid iluvigasid leiab, auot sõitis viimati moodund talv , mootoris tahab tegemist kaan , klapisääre tihendid on läbi ja klapp tiksub ka , muidu käima läheb ilusti, sillaosas mingeid kolkse küll ei täheldnad. Ahjaa auto valget värvi siis, sinaka sisuga , sisu korralik, masin ostetud tartust platsilt eelmise aasta suvel ja enne seda tuli see lõuna-prantsusmaalt. Kesklukku ja singna ei ole. Veel üks asi tosoool kaob kuhugi, mootorisse õliga segamini ei jookse see kindel , talvel kui käis siis vaatasin auto alla seal ka lume peal nagu märg ei olnud, ise arvan et äkki sisemine soojendusradikas ajab läbi aga pole aega olnud seda lahti võtta ja uurida, nii ta siis seisab mul , aega pole sellega tegeleda ja tahaks, et keegi ta enda hoole alla võtaks , autost saab assja küll lihtsalt tahab natuke käe külgepanemist. Kordategemis kulud ei tohiks ka suured olla, mõtlen just mootori osas(uued sääre tihendid ja äkki tõukuri eksentrikud ka, vanasid saab tegelt lihvida ka pingis kui aint abinõu valmis teed ) . Masin asub tallinnas ja vaatama saab tulla pea igapäev õhtupoole. nr51911366. Mootor tal siis m20b20 tüüpi. Hinnast võiks rääkida kohapeal.