Millal peaks olema E23 pagasiruumi valgustus kustus? Avastasin, et tuli põleb pagasiruumis koguaeg. Kusjuures selle avastuse tegin kui olin tagatuled puhastamise eesmärgil eemaldanud ning garaazist lahkudes tuled kustutasin.
Millal peaks pagasituli kustus olema, kas kuskil peaks olema mingi lüliti?
E23 pagasiruumi valgustus
E23 pagasiruumi valgustus
There's no school like old school, and I'm the fucking headmaster.
Uurisin praegu el.skeemi http://www.e38.org/e23/e23_84_etm.pdf ja sealt tuleb välja, et lüliti peab lahti lülituma kui pagasiluuk kinni panna. Peab uurima hakkama, kus see lüliti selline on.
Proovimise ajal tegelikult kõik uksed lahti, sest mul komme jätta uksed ainult esimesse "nõksu" ning katuseluuk ka irvakile kui auto garaazis on, et tihendeid vähem koormaks ning õhk ka natuke läbi käiks.
Tegelikult ma ise mõtlesin, et pagasiruumi tagumise polstri eemaldamiseks võtsin ma ära tagapaneeli ääre peal oleva plastmassist katte, vastu mida peaks lüliti käima, kui ta on seal, kus ma arvan. Kui skeemi vaadata, siis peaks lüliti julmalt ära katkestama vooluringi ja uste avatus ei tohiks midagi mõjutada aga eks õhtupoole selgub, mis tingib pidevat põlemist.
Tegelikult ma ise mõtlesin, et pagasiruumi tagumise polstri eemaldamiseks võtsin ma ära tagapaneeli ääre peal oleva plastmassist katte, vastu mida peaks lüliti käima, kui ta on seal, kus ma arvan. Kui skeemi vaadata, siis peaks lüliti julmalt ära katkestama vooluringi ja uste avatus ei tohiks midagi mõjutada aga eks õhtupoole selgub, mis tingib pidevat põlemist.