Nüüd siis kõik vaikselt Soome reisi plaanima et saame hea seltskonna kokku!

Minu meelest soome klubil ei ole piirangut, millega võib tulla ja millega mitte. Kui me 2006 aastal käisime, siis oli kokkutuleku masinapark dixist kuni uue m6'ni.tanele28 kirjutas:Katsuks ka kohale veereda, küll jälle vähe uuema bmwega
Ega jah ega mu compact just näitusekorras ei ole aga ehk elvad üle, tuunitud tal ainult natuke vedrustust madlamaks muidu orginaalnuga kirjutas:Minu meelest soome klubil ei ole piirangut, millega võib tulla ja millega mitte. Kui me 2006 aastal käisime, siis oli kokkutuleku masinapark dixist kuni uue m6'ni.tanele28 kirjutas:Katsuks ka kohale veereda, küll jälle vähe uuema bmwega
Muidugi eesti lippu kõrgel hoides võiksime minna korralike autodega, mitte mingite tuunitud kärakatega(ei vihja sinule, tanel
)
Kui raha oleks sinna panna praegu siis jõuaks vast, aga kuna rahaga hetkel kiita ei ole siis katsun vaikselt edasi nokitsedaomega kirjutas:No aga oma M535 -e jõuaksid sa ju ilusti selleks ajaks kokku ladudatanele28 kirjutas:Katsuks ka kohale veereda, küll jälle vähe uuema bmwega...