Esiteks on praeguseks varutud suur hulk vajaminevaid juppe
Uued roolikardaanid. Roolisüsteemi ei taha mingisugust lõtku:

Veel roolisüsteemi juppe. Ühel detailil on pika laos ootamise peale isegi rooste peale tulnud

Ja loomulikult lasin ka roolilati ära taastada. Nüüd peaks asi tihedalt ja lõtkuvabalt kestma

Uued bensiinipaagid. Siiamaani on kõik mu haininad olnud lekkivate kütusepaakidega. Ei taha enam, mulle meeldib paak kurguni täis võtta

Kütuseetteandesüsteemi oluline osa - pumbakobakas, nagu ma teda kutsun - sai täiesti uus. Alles neu und original

Vana pumbakobaka jäänused... võin soovijatele maha müüa

Järgmise olulise sammuna sai ette võetud salongiahju renoveerimine. Esinevalt baurist polnud siin uut radikat vaja osta. Vana oli veel väga korralik, piisas ainult väikesest puhastusest. Küll aga said uue katte kõik porolooniga kaetud klapid ning muretsetud uus ventilaatori mootor:

Salongiosa komplekteerimist alustasin pedalbox'i taastamisega:

... ja sellega seonduvalt ka roolisamba taastamisega. Need on vist sellised asjad, millele muidu tähelepanu ei pöörata ja tõtt-öelda ega seal ka midagi eriti kuluvat ei ole, aga... igatahes mina tegin nii:

Kõhualusega jätkates sai ka varutud uus summutisüsteem. Selle paigaldamisega peab siiski veel natuke ootama, aga vähemalt on ta olemas ja ei pea muretsema, kas seda hiljem saada on.

Lisaks eluliselt tähtsatele asjadele sai muretsetud ka midagi sellist, mis on niiöelda kirss koogi tipus