M: BMW 1502 (E10) 1975 – taastamine lõpusirgel

Klassikaliste BMW'de ost, müük ja vahetus.
Vasta
Kasutaja avatar
krad

M: BMW 1502 (E10) 1975 – taastamine lõpusirgel

Postitus Postitas krad »

Mõni projekt saab lihtsalt valmis. Mõni projekt muutub aastate jooksul osaks sinu elust.
See 1975. aasta BMW 1502 on olnud minu jaoks just selline auto. Taastamine algas aastaid tagasi eesmärgiga ehitada võimalikult originaalilähedane ning tehniliselt korralik E10 – mitte kiiresti sõitma saada, vaid teha kvaliteetne ja kestev klassik.
Täna on see töö jõudnud praktiliselt lõpusirgele.
Auto on senisel kujul läbinud põhjaliku taastamise mille kohta on tõestuseks määramatus koguses pilte tehtud töödest ning juttu juurde saate lugeda siit: viewtopic.php?t=9931
Tänaseks ei ole enam tegemist "kastitäie varuosadega", vaid peaaegu valmis autoga. Lõpetada on jäänud peamiselt stangede, uste, kapoti, pagasiluugi ja klaaside paigaldus ning natuke elektritööd
Taastamise jooksul sai palju õppida, otsida haruldasi detaile, lahendada probleeme ning teha lugematul hulgal väikeseid töid, mida valmis auto juures enam keegi ei märka. Just need ongi asjad, mis võtavad kõige rohkem aega ja raha ning suurem osa sellest tööst on nüüdseks tehtud.
Kaasa saab hulga varuosi, et project lõpetada. Osad neist täiesti uued, osad vajavad taastaminst. Ostja saab väga hea ülevaate sellest, mida autoga tehtud on ja kuidas selleni on jõutud.
Müügi põhjus ei ole projektis pettumin vaid elu on vahepeal muutunud ning mul ei ole enam aega sellele autole väärilist tähelepanu pühendada. Pigem soovin, et keegi viiks selle lõpuni ja saaks nautida tulemust, mille nimel on aastaid tööd tehtud.
Kui otsid odavat E10 projekti, siis see auto ilmselt ei ole sinu jaoks. Kui aga otsid autot, mille kõige suuremad, keerulisemad ja kulukamad tööd on juba tehtud ning soovid selle ise lõpuni viia, siis tasub kindlasti ühendust võtta.

Lisan juurde ka auto24 lingi kus võimalik hetke seisust ka pilte näha
https://www.auto24.ee/kasutatud/auto.ph ... cb456b27ea

Hinnasoov on hetkel 14000.- (olen avatud ka pakkumistele kuid vahetust teise masina vastu ei soovi)
BMW e10, 1502
Vasta