2004

2007

2004

2007

Esimese hetkega arvasin isegi, et äkki tegu tulepesuritega, kuid asja süvenedes, vaatasin, et realoem'is näitab tulepesurite jaoks natuke teistsuguse väljanägemisega pesuveepaaki. Nädalavahetusel uurin täpsemalt, et kus mingi voolik jookseb. Seda ma nüüd küll ei tahaks uskuda, et kummagil esiklaasi pihustil oma pump onArvo kirjutas:Teine pump võib olla tuledepesuri jaoks, ilmselt keegi maha ratsinud.
Tänud vihje eest, vahetan selle relee välja.Arvo kirjutas:Tõenäoliselt on kojameeste probleem jah relees - kojameeste ja aknapesuri relee on kaitsmekarbis ühest tükis, selline pikk, algatuseks proovi see ära vahetada.
Eks ma võtan järgmine nädalavahetus ta käsile. Tegelt teeb muret mulle ka poolikult peal olev immo süsteem. Üleeelmine omanik on puldist suutnud lahti saada ja on teinud auto juhtmetest käivitatavakssysi kirjutas:Kontrolli esmalt voolujuhtmed üle (ja mass) kolmnurgas aku-starter-genekas!
St., et kas ta peabki lihtsalt ära lõppema, et liigne vedelik välja tuleks? Mu oma on kuidagi katki murtud.Cardo kirjutas:pilt 1 on selle anuma ülevoolu voolik
Tänud, üritan üles leida.Cardo kirjutas:nr 2 peaks minema sisselaske kolle alla mõne vaba vaakumiühenduse külge, peaks olema seal kus kollel kirjas 3,2/3,5 sealt alt ürita leida ühendusjulla