muud hullu ei tohiks see teha, ainult siis on paha kui selle kõikumise tulemusena on sinna mõni auk tekkinud...ullivilli kirjutas:Kindlasti, aga mina ei oska hinnata, kui palju see kõikuda või liikuda tohib.killer666 kirjutas:Karpa ja kollektori vahel peaks olema mingi kummist vahemuhv..
Huvitav milleks see kasulik on? vibra vähendamist karpas?
NAgu ühele poole liiguks rohkem, kui teisele. Eks peab välja mõtlema, kuidas kindlaks määrata, kas see on normaalsuse piires v mitte.
E21 Gaas jääb peale
BMW 318i E21 ´82 & BMW 316i E36 '95
Nu idee poolest, kui ta nurgast sikutab, siis võib asi nurga alla minna ja selle tõttu ka raskendatult üles tulla. Eks ma üritan välistada variante.
Trossi vahetusega olen arvestanud, aga siiski eelistan päris huupi mitte lahmida ja ennem leida põhjus. Kuigi vbolla pole see alati 100% võimalik.
See oleks nagu terve auto välja vahetamine selle pärast, et mingi asi koliseb ja ma ei tea mis, täpselt ei tea, kust ka.
Aga nu ennegi nähtud, loetud, kus kõik tagasilla detailid ära vahetud, mis iseenesest vbolla olid korras ja pärast kõige viimane lahendus on alles õige, aga raha maetud hunnikus sinna alla. Loomulikult ei ole mitte halb, kui auto on valdavalt uute osadega, aga ei näe ka mõtet korraliku vana välja vahetada.
Nagu vanaema asumisele saatmine, kuigi tervis korras, aga liht vana nuh.
Trossi vahetusega olen arvestanud, aga siiski eelistan päris huupi mitte lahmida ja ennem leida põhjus. Kuigi vbolla pole see alati 100% võimalik.
See oleks nagu terve auto välja vahetamine selle pärast, et mingi asi koliseb ja ma ei tea mis, täpselt ei tea, kust ka.
Aga nu ennegi nähtud, loetud, kus kõik tagasilla detailid ära vahetud, mis iseenesest vbolla olid korras ja pärast kõige viimane lahendus on alles õige, aga raha maetud hunnikus sinna alla. Loomulikult ei ole mitte halb, kui auto on valdavalt uute osadega, aga ei näe ka mõtet korraliku vana välja vahetada.
Nagu vanaema asumisele saatmine, kuigi tervis korras, aga liht vana nuh.
Väga hea näideullivilli kirjutas:Nagu vanaema asumisele saatmine, kuigi tervis korras, aga liht vana nuh.

Pöörete kõikumise kohapealt...vaheta tross ära ja kui ikka kõigub siis võtab sul lisaõhku mingist kohast, selle koha välja selgitamine juba veidi keerulisem.
BMW E21 323 2,5 M50 1981
BMW E21 320 2,5 M20 1980
BMW E88 135i 2008
BMW E21 320 2,5 M20 1980
BMW E88 135i 2008
see k5ri kinnitus peaks olema kollektori kylles , aga vaevalt see karpa nyyd niipalju k6igub..mriks kirjutas:muide su teooria karpa kõikumise kohta on mäda.....gaasitross peaks olema kõriga mitte jäigalt ühendatud ja kõigub ta siis ka koos kõriga eks ole.... ja kui ta koos kõriga kõigub,siis ei tohiks see ju trossi sikutada...
&hu lekkeid saab eetriga otsida , et mootor käima ja siis sussitada teda igalepoole ja kui on märgata mingeid muutusi mootori töös , siis on kuskilt sealtkandist(kuhu lasid parasjagu hetkel) miski leke ..
Tulihingeline bmw fänn:)
Nu ei mina oska kommenteerida, kui palju ta nüüd reaalselt kõigub.killer666 kirjutas:
see k5ri kinnitus peaks olema kollektori kylles , aga vaevalt see karpa nyyd niipalju k6igub..
&hu lekkeid saab eetriga otsida , et mootor käima ja siis sussitada teda igalepoole ja kui on märgata mingeid muutusi mootori töös , siis on kuskilt sealtkandist(kuhu lasid parasjagu hetkel) miski leke ..
Kas liiga palju või mitte. Tean et kõigub ja üks tarkmeestaskus väitis, et pidi liiga palju olema. Samuti ka see, et ta nagu just ühele poole kõigub, teisele suurt mitte.
Ja kas selle eetriga natu ohtlik ei ole v?
lääb äkki palju võitu vms?
asja m6te , on see , et kui mootor saab seda eetri gaasi , siis pöörded natukese t6usevad , ei miskit muud...
kui sa lased seda näiteks m6ne vigase l6dviku ligidal , siis ta imeb sealt vigasest voolikust seda gaasi sisse ja pöörded t6usevad .
Aga kui sa lased seda terve kapotialuse paksult täis , siis ta levib ka 6hupuhastajasse ja siis enam ei saa aru ,kust katki on.
kui sa lased seda näiteks m6ne vigase l6dviku ligidal , siis ta imeb sealt vigasest voolikust seda gaasi sisse ja pöörded t6usevad .
Aga kui sa lased seda terve kapotialuse paksult täis , siis ta levib ka 6hupuhastajasse ja siis enam ei saa aru ,kust katki on.
Mina seda ei tea mida see brake cleaner sisaldab , samas v6ib seal olla ka mingeid selliseid yhendeid mis teps mootorile hea ei saa olla, aga mine tea:Dullivilli kirjutas:.
tore teada, et brake cleaner on enamjaolt eeter
Ma eetri all pidasin silmas seda start-gaasi , millega talvel diisleid käivitatakse ,