K: Tundmatu nupp salongis

Kõik tehnilised küsimused.
Vasta
margus

K: Tundmatu nupp salongis

Postitus Postitas margus »

Oskab ehk keegi selgitada, et millega on tegu:
Pilt

Lisaks on ka teisel pool rooli armatuuri all nupud, mida olen ka päris mitmetel märganud ja tunduvad olevat vist tehase poolt seal küljes.
e28 M535i
sysi
Klubiliige

Postitus Postitas sysi »

E23 puhul on seal tagumiste el akende lukustus
margus

Postitus Postitas margus »

sysi kirjutas:E23 puhul on seal tagumiste el akende lukustus
Njaaaa samas tegu e28 ja ilma tagumiste el. akendeta
e28 M535i
Impsionu
Klubiliige EBK

Postitus Postitas Impsionu »

Minul ka ei ole tagumis el. aknaid(e23), aga on esimesed ja el. katuse luuk. See lüliti katkestab mul siis nende töö...
BMW E91 320D 07/2010
ullivilli

Postitus Postitas ullivilli »

See, et sul tagumisi el aknaid pole, mingi näitaja.
Kuna audid ja passatid omavad kardaani kanalit, kuigi enamus on esiveolised, kuid on ka nelivedulisi.. ega keegi viitsi hakata kere või kere detaile teisi selle pärast tegema, et sul vähema varustusega auto on.
Mul on näiteks tagumise stabika augud õõtsade küljes, aga minu varustuses stabikat ei olnud... Nii et..
a4 tulevad ajust rooli taha püsikiiriruse hoidja juhtmed. Piisab romulast kangi ostmise ja ära ühendamisest.
BMW ei usu, et asi teisiti on, aga pead ei oska anda.
Kasutaja avatar
trevi

Postitus Postitas trevi »

E23 on see kaitselüliti. Kui midagi peaks nt käsi või midagi jääb vahele klaasi sulgedes, siis lööb selle kaitselüliti "off" asendisse. Võimalik on ka käsitsi lülitada see välja. Kuigi E23 on see lüliti natuke teise kujuga. Tagumiste el akende välja lülitamiseks on eraldi nupp käsipidurit ümbritseval konsoolil. Selline neljakandiline ruudukujuline.
There's no school like old school, and I'm the fucking headmaster.
sysi
Klubiliige

Postitus Postitas sysi »

trevi kirjutas:E23 on see kaitselüliti. Kui midagi peaks nt käsi või midagi jääb vahele klaasi sulgedes, siis lööb selle kaitselüliti "off" asendisse. Võimalik on ka käsitsi lülitada see välja. Kuigi E23 on see lüliti natuke teise kujuga. Tagumiste el akende välja lülitamiseks on eraldi nupp käsipidurit ümbritseval konsoolil. Selline neljakandiline ruudukujuline.
Õige jah, esimesi el aknaid ja luuki mõjutas see nupp, my bad
raits85

re:tundmatu nupp

Postitus Postitas raits85 »

mul 524td esi el akendega ja see nupp võimaldab lülida akende voolu sisse,välja.
Vasta