Nonii.. Paluks siis spetsialistidelt abi. Nimelt ei taha mu auto käima minna. Algul kui proovisin, arvasin et aku jama, kuna starter ei tõmmanud üldse ringi. Mõõtsin testriga ära. Oli tõesti kehvake, seega panin laadima. Aku laadis keskeltläbi 1h ja läksin uuesti proovima. Mõõtsin testriga, näitas 12,45 V. Käivitamiseks peaks ju piisama..? Aga ei.. Korraks tõmbas ringi ja kõik. Siis mõõtsin uuesti testriga. Ikka näitas 12.4 Kui süüte sisse keerasin, näitas umbes 11 millegagi, aga kui starterit andsin, langes 3 peale. Ning enam ei ajanud isegi starterit ringi. Hämming. Keegi oskab nõu anda, mida ma tegema peaks?
Autoks on 520i 92Kw
Kui aku korralikult täislaed ja tester käepärast vöiksid köik süütevoolud üle käia, et äkki kusagil liiga suur vool tarbimine? Endalgi oli kunagi sarnane probleem. Minul oli tegu vigaste geneka juhtmetega
Kui te arvate, et viga võib akus olla, siis ma võin igapäevaselt sõitva auto akuga proovida. Geneka kohta niipalju, et kui ma tõmmates auto käima sain, siis genekas laadis igatahes. Vähemalt tester näitas 14 millegagi.
Aga kas viga ei või olla massijuhtmetes? Sestet see miinus juhe mis akust kerekülge läheb oli selline kahtlane, ta ei olnud küll katki, aga nagu sulanud veits vms Kui mul e30 käima ei läinud, siis avastasin et massi juhe oli roostes kereküljes ja pärast puhastamist käis mootor nagu kellavärk. Kuna täna kiire oli, siis ei jõudnudki seda juhet lähemalt vaadata.
Ilmselt on starteri puksid läbi. Ehk annate nõu, kuidas oleks kõige lihtsam moodus starterit maha võtta? St. kust talle läheneda, kas alt või ülevaltpoolt.