Pikem lugu on tõenäoliselt selline, et sakslane sai oma kanga enne mind kätte ja teavitas müüjat sellest, et see on vale - ja siis oli müüjal "heureka" moment (et ta ajas saadetised segamini). Igatahes kolmapäeval saadan mulle saabunud kanga otse edasi selle kanga algselt tellinud isikule (ja tema siis mulle enda saadetise). Ootan põnevusega hetke, kui ma pean hakkama kanga kätte saamiseks pin-koode sisestama, sest see oleks suht loogiline jätk selles loos...
BMW E30 320i Baur TC2 '90, Sysi
Re: BMW E30 320i Baur TC2 '90, Sysi
Hooaeg avatud!
Samuti jõudis minuni vahepeal lõpuks õige kangas - ja tundubki õige, isegi liiga suurt toonivahet esmapilgul ei märganud.
Samuti jõudis minuni vahepeal lõpuks õige kangas - ja tundubki õige, isegi liiga suurt toonivahet esmapilgul ei märganud.
- Manused
-
- WhatsApp Image 2026-03-20 at 15.37.39.jpeg (639.03 KiB) Vaadatud 267 korda
-
- WhatsApp Image 2026-03-20 at 15.37.39 (1).jpeg (709.85 KiB) Vaadatud 267 korda
Vahepeal käis üks soovitatud sadulsepp istet vaatamas ja tundis muret istme külje vinüüli, aga ennekõike kederi/pipingu pärast, mis on läbi õmmeldud juhiistme katet vale kangaga asendamisel. Inspireerituna meie vestlusest leidsin oldtimerseats.com lehelt väidetavalt ka õiget kederit ja tellisin ära - arvel on täitsa kirjas E30 indigo keder. Kas ja mis kohale tuleb - elu näitab.
Kui ma vanasti selliste autodega mängisin, siis reaalsus oli (v.a. E23 735 Highline ost pimesi Ebay.de oksjonilt 2007) selline, et internetis käis äri foorumites või kuldses börsis ja seda valdavalt nii, et kaup vaadati üle kohapeal. Nüüd on kõik internetis - nii vajalikud osad kui potentsiaalsed tüngad.
Kui ma vanasti selliste autodega mängisin, siis reaalsus oli (v.a. E23 735 Highline ost pimesi Ebay.de oksjonilt 2007) selline, et internetis käis äri foorumites või kuldses börsis ja seda valdavalt nii, et kaup vaadati üle kohapeal. Nüüd on kõik internetis - nii vajalikud osad kui potentsiaalsed tüngad.
Eilne ja tänane päev möödusid autodega mängides. Mul on üks igapäevaautodest müügis ning hommikul tuli seda vaatama inimene, kes tutvus autoga 1,5 tundi (kellegi teise jaoks, mõõtis igal detailil värvi paksust, tegi diagnostikat, proovisõitu jms). Tegemist on 2012 aasta autoga. Kui kellelgi on sarnane põhjalik huvi, siis hea oleks müüjale ette teada anda oodatavast ajakulust.
Edasi tõi õhtu kutse vanatehnikaüritusele. Seal näidati igasuguseid põnevaid autosid, odavamaid ja kallemaid, levinumaid ja haruldasi ja värve - palju ilusaid värve:
Muide üritusele läksime sõber Tõnu Porsche 911 Turboga. Inspireerituna toredatest aruteludest, nähtud ja sõidetud autodest, võtsin täna hommikul garaazhist Bauri ja sõitsin temaga ca 50 kilomeetri pikkuse tiiru. No ikka sõidab hästi vanatehnika kohta. Eriti meeldib mulle nn Targa-konfiguratsioonis temaga liigelda (katuse plaat maas, tagumine katus üleval). Ja punktiks vanatehnikapäevadele jõudis õhtul kell 19 minuni tellitud keder (piping). Toon on õige, väike läikevahe on, aga nüüd on kõik vajalik juhiistme tegemiseks koos.
Edasi tõi õhtu kutse vanatehnikaüritusele. Seal näidati igasuguseid põnevaid autosid, odavamaid ja kallemaid, levinumaid ja haruldasi ja värve - palju ilusaid värve:
Muide üritusele läksime sõber Tõnu Porsche 911 Turboga. Inspireerituna toredatest aruteludest, nähtud ja sõidetud autodest, võtsin täna hommikul garaazhist Bauri ja sõitsin temaga ca 50 kilomeetri pikkuse tiiru. No ikka sõidab hästi vanatehnika kohta. Eriti meeldib mulle nn Targa-konfiguratsioonis temaga liigelda (katuse plaat maas, tagumine katus üleval). Ja punktiks vanatehnikapäevadele jõudis õhtul kell 19 minuni tellitud keder (piping). Toon on õige, väike läikevahe on, aga nüüd on kõik vajalik juhiistme tegemiseks koos.